Orlovi osvajaju Twitter: Umesto NFL kluba, hešteg eagles izbacuje srpsku zastavu, Amerikanci zbunjeni

 
 
 ≫ 
  • 0

"Šta je ta zastava?", pitaju korisnici na Twitteru

U zanimljivom spletu okolnosti, mnogi Amerikanci su tokom vikenda ostali zbunjeni zašto je hešteg (#) njihovog omiljenog NFL tima na Twitteru zapravo izbacivao srpsku zastavu.

"Šta je ova zastava?", pitao je jedan korisnik, na šta je dobio odgovor: "To je zastava Srbije, ali ne znam zašto je tu".

Naime, od početka Svetskog prvenstva u fudbalu, reprezentacije širom sveta dobile su heštegove na Twitteru, često po njihovim nadimcima, pa su tako naši Orlovi, na Twitteru zapravo Eagles. Ovo je izazvalo veliku konfuziju kod američkih korisnika koji su u pokušaju da bodre svoj klub Philadelphia Eagles koji je tokom vikenda igrao protiv Indianapolis Colts-a, neslućeno objavljivali zastavu Srbije. 

Kada odete na Twitter i pretražite #eagles, izlaziće vam diskusije o NFL klubu, ali u svakoj situaciji taj hešteg dolazi sa srpskom zastavom.

Međutim, nije samo NFL klub "žrtva" naših Orlova i prvenstva u fudbalu, jer je juče i Džo Volš, gitarista američkog benda Eagles proslavio svoj rođendan, ali je i u toj situaciji svaki hešteg koji je namenjen ovom bendu izlazio sa srpskom zastavom.

Nekima je ovo bila i smešna situacija. Jedan korisnik je napisao: "Sviđa mi se što je Twitter stavio srpsku zastavu kada ukucate hashtag Eagles".

Tako da, eto. Naši Orlovi osvajaju Twitter, a da ni sami to ne znaju.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA