NOVO RUHO: Tviter dobija radikalni redizajn sajta i aplikacija (FOTO)

 
  • 0

Na službenom blogu Tvitera objavljeno je niz skrinšotova ne samo nove veb stranice, već i ajfon, ajped i android aplikacija koje potvrđuju kako ćete uskoro moći dodati “header” odnosno naslovnu sliku na profil poput mnogih američkih brendova

Direktor Tvitera Dik Kostolo je na jučerašnjoj epizodi američke emisije "Tudej šou" uživo najavio redizajn te popularne društvene mreže, najavljujući ga kao “veliku promenu”.

Istovremeno je Tviter potvrdio da ima ukupno 140 miliona korisnika koji svakodnevno objavljuju 340 miliona tvitova.

Tviter samo u San Francisku ima 900 zaposlenih, dok se procenjuje kako je kompanija vredna ukupno osam milijardi dolara. Na službenom Tviterovom blogu objavljeno je niz skrinšotova ne samo nove veb stranice, već i ajfon, ajped i android aplikacija koje potvrđuju kako ćete uskoro moći dodati “header” odnosno naslovnu sliku na profil.

Fotografije će takođe biti bolje izrađene, korak u kome Tvter očito želi da se suprostavi Instagramu: Fejsbukovoj novoj bebi i popularnoj aplikaciji među tviterašima.

Američki @todayshow već prikazuje novi dizajn, kao i NBC-ov @breakingnews.

Naslovnu fotografiju i novitete uskoro bi morali da vide svi korisnici Tvitera, a "headeri" na aplikacijama za mobilne telefone neverovatno podsećaju na jednu drugu društvenu mrežu, zar ne? Kako vam izgleda redizajn profila?

(M. B. / Netokracija.com)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA