GUGL PODIŽE GTALK: Popularni servis se postepeno vraća posle rušenja!

 
  • 0

Gugl je na svojoj statusnoj stranici za "Google Talk" objavio da je servis počeo polako da se vraća korisnicima, i da će u najskorijoj budućnosti biti u "punom pogonu"

Ako vam danas nije radio popularni "Gtalk", Guglov čet program, ne trebate da žurite i da resetujete vaše računare ili rutere jer je nedostupan velikom broju korisnika u celom svetu. Mnogima čet jednostavno ne radi, a uzrok kvara još nije poznat.

I Gugl je na svojoj statusnoj stranici za Gugl Tok rekao kako su primetili kvar kod velikog broja ljudi. Korisnici se mogu prijaviti, ali ih dočekaju ili poruke da je došlo do greške ili neko nepreviđeno ponašanje - ili oboje.

U poruci koju su objavili u 14.50 sati napisali su kako još istražuju kvar, a više podataka o kvaru najavili su kroz sat vremena, no ni u 16 sati nisu bili puno pametniji.

"Gtalk" sada povremeno radi, a povremeno ne, međutim, Gugl je upravo objavio da je servis već počeo da se vraća nekim korisnicima i da očekuju da će uskoro servis biti u punom pogonu u najskorije vreme.

(24sata.hr / Telegraf.rs)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA