AKO NE MOŽETE DA SE SETITE KAKO SE ZOVE NEKI FILM, ovaj sajt će vam reći!

 
  • 32

Na sajtu Whatismymovie.com trenutno je moguće pronaći 45.000 filmova na engleskom jeziku

Sajt whatismymovie.com idealan je za sve one koji često ne mogu da se sete tačnog imena nekog filma, ali mogu da opišu radnju u njemu. Naime, pomenuti sajt će korisnicima pomoći da pronađu pravi film tako što će pomoću reči opisivati radnju i ključne pojmove. 

SPREMITE SE ZA TURBO INTERNET: Sajtovi će se učitavati TRI PUTA brže!

Kompanija Valossa, koja je stacionirana na Univerzitetu Oulu u Finskoj, dobila je 650.000 dolara od investitora kako bi napravila pomenuti sajt.

Sajt whatismymovie.com koristi mašinsko učenje i u realnom vremenu analizira video-snimke prepoznavajući u njima na hiljade različitih objekata, kao što su mesta, ljudi...

Sve što je potrebno uraditi jeste u "search" baru uneti željene pojmove. Mi smo želeli da proverimo da li sajt zaista funkcioniše, pa smo odlučili da pronađemo film "Sam u kući". U polje za pretragu uneli smo pojmove na engleskom jeziku kao što su "christmas", "kid", "missing", "parents", a sajt nam je zaista na prvom mestu ponudio film "Sam u kući".

Printskrin: whatismymovie.com Printskrin: whatismymovie.com

Whatismymovie.com  trenutno ima bazu od 45.000 filmova na engleskom jeziku, a s obzirom na to da je on još uvek u test fazi, možemo očekivati da će se taj broj uskoro povećati.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K.O.M.A.R.

    21. mart 2016 | 23:56

    Dobra stvar.

  • Zoran

    3. januar 2020 | 19:36

    stari,crno beli film. glavnog glumca drze ispod patosa zatocenog mislim da su 2 babe u pitanju. i cini mi se da kad neko dodje u potragu za njim on je i dalje ispod patosa i sve cuje ali je u nemogucnosti da dozove pomoc

  • Gorica

    26. novembar 2018 | 12:56

    Italijanska mafija greškom puca umesto u metu, u auto Američke porodice i tom prilikom ubijaju dečaka.Na drugoj strani je dečak kome treba novo srce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA