Evo zbog čega u Srbiji nema svih serija na Netflixu (VIDEO)

 
  • 3

Netflix je u Srbiji manje od nedelju dana, a mnogi korisnici su odmah iskazali svoje nezadovoljstvo popularnom streaming mrežom

Srbija je dugo čekala da najveća streaming mreža Netflix konačno i kod nas počne da funkcioniše, a mnogi korisnici su već u samom početku iskazali nezadovoljstvo. Najveće zamerke došle su na račun dostupnog sadržaja i nepostojanju titla na srpskom jeziku.

NETFLIX OD DANAS I U SRBIJI: Sada omiljene serije možete da gledate ODJEDNOM!

Kako piše "Netokracija", stanovnici Srbije i Hrvatske u skorije vreme neće moći da preko ove streaming mreže gledaju seriju "House of Cards", jer su prava na tu seriju već prodata distributerima u ove dve države, ali i drugim zemljama.

Prema zakonu, distributeri su jedini koji polažu prava na emitovanje i preprodavanje takvog sadržaja.

Sa druge strane, kada je reč o titlu, on je uglavnom na engleskom jeziku (za veće serije i filmove postoji prevod i na nemačkom, španskom, francuskom jeziku), ali srpskih i hrvatskih titlova još uvek nema.

Takođe, dostupni sadržaj se razlikuje od države do države, ali iz Netflixa su poručili da rade na tome da budu "potpuno globalni".

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Titikaka

    8. januar 2016 | 11:07

    Zato je torent zakon

  • Fdhbfgv

    8. januar 2016 | 23:00

    Hehehe sad gledajte RTV.

  • Koka

    10. januar 2016 | 12:19

    Za ovaj program nikad cuo! Ali svakako najbolje resenje kako za najnovije filmove tako i za serije je show box.Ubedljivo najbolja aplikacija za sve navedeno.Sve najnovije naslove koji jos nisu stigli u bioskope zapravo ce te pronaci ovde. Aplikacija zvanicno ne postoji na marketu ali je pozete skinuti preko "apk fajla show box" i zabava moze da pocne .Naravno sve besplatno. Ukoliko zelite gledati najnovije titlovane filmove i serije svih zanrova,potrebno je uraditi besplatnu registraciju i prilikom odabranog filma ili serije izabrati odgovarajuci titl. Na dnevnom nivou se radi azuriranje nivog sadrzaja,cak sto vise ako trazite neki omiljeni film iz ranijeg perioda svakako mozete pronaci sve na ovoj aplikaciji Srecno i uzivajte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA