"Gmail" povećao besplatni prostor na 10 gigabajta

Skok sa 7,5 GB dolazi istovremeno sa lansiranjem Gugl Drajva, novog klaud servisa koji će verovatno postati najozbiljniji takmac Dropboksu, trenutnom vladaru ovog tržišta

  • 0

Zajedno sa lansiranjem Gugl Drajva, kompanija je odlučila da sve korisnike svog mejl servisa časti sa povećanjem broja besplatnih gigabajta: sada imate deset umesto dosadašnjih 7,5.

Gugl Drajv je klaud servis - odnosno, vaš hard disk koji se nalazi na serveru i kome možete da pristupite sa bilo kog i bilo čijeg uređaja - koji je pretraživački gigant lansirao ovih dana i za koji se očekuje da će ozbiljno ugroziti Dropboks koji dominira tržištem, posebno zato što će biti potpuno integrisan sa ostatkom Guglovog ekosistema.

Zasnovano na prethodnom iskustvu sa Gmail-om, očekuje se da će brojka besplatnog prostora i dalje rasti. Ako se odlučite da platite i povećate broj svojih Gugl Drajv gigabajta (u startu dobijete pet besplatno), to će se preneti i na Gmail, tako da ćete imati i više od 10 gigabajta.

Gugl kaže da će promena biti potpuno izvršena u naredna 24 časa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA