REVOLUCIJA INTERNETA U SRBIJI: Srpska kompanija Mainstream predstavila superiornu mCloud platformu

Superiorna mCloud platforma zasnovana je na SSD diskovima, i bez ikakvih problema može da konkuriše svetskim provajderima poput Amazona i Digital ocean-a

  • 1

Vodeći hosting provajder u Srbiji, domaća kompanija Mainstream, pustila je u rad novu superiornu mCloud platformu zasnovanu na SSD diskovima, koja konkuriše najvećim svetskim provajderima poput Amazona i Digital ocean-a uz domaću pamet i opremu u Srbiji.

Predstavljene su tri mCloud usluge koje redefinišu hosting tržište u Srbiji:

- Cloud Hosting 

Za sve korisnike shared (deljenih) hosting usluga kompanija Mainstream napravila je novu, superiornu, uslugu mCloud SSD Cloud hostinga sledeće generacije, koja web sajtu daje brzinu i stabilnost koja mu je potrebna.

Cloud SSD serveri 

Za mala i srednja preduzeća u Srbiji, cloud je konačno brži i bliži, pa ga možete iskoristiti za unapređenje vašeg poslovanja. Ne morate više ulagati u skupu opremu, već koristite sve u oblaku kada i koliko je to potrebno.

Cloud Data centar

Za kompanije sa većim potrebama za serverskim i računarskim resursima, ili željom da se podaci čuvaju na teritoriji Srbije na sigurnom mestu, Mainstream je napravio uslugu koja omogućava da svoj data centar izmestite u oblak i plaćate prema potrebama.

Ovo je HOSTING REVOLUCIJA!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grom

    4. mart 2015 | 22:48

    Ma samo da ima izbora nekog i to je dosta. Svaka cast bar na trudu i ponudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA