I Bing apeluje za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji

 
  • 2

Korisnici Bing.com iz celog sveta mogu na glavnoj strani ovog pretraživača da saznaju kako da doniraju i pomognu ugroženima od poplave kako u Srbiji tako i u regionu

Internet pretraživač Bing pridružio se naporima informisanja svetske javnosti o poplavama na Balkanu i o mogućnostima pomoći ugroženim područjima u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.

Zahvaljujući timu u lokalnim kancelarijama Microsofta u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, na Bing.com pretraživaču našle su se vesti i instant odgovori o poplavama, kao i instrukcije za upućivanje pomoći preko Crvenog krsta u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Korisnici Bing.com iz celog sveta mogu na glavnoj strani ovog pretraživača na području koje pokriva veći deo sveta, da saznaju brojne informacije o poplavama.

Takođe, u traci sa najvažnijim vestima na engleskom, nemačkom i francuskom jeziku postoje i informacije kako da doniraju i pomognu ugroženima u sve tri zemlje.

(Telegraf.rs)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA