Najveći domaći sajam audio-video tehnike HI-FILES SHOW 2. i 3. novembra u Beogradu!

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tradicionalni domaći sajam audio i video opreme HI-FILES SHOW po osamnaesti put će se održati 2. i 3. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu. Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište, a sve to u salama i sobama hotela na prvom i drugom spratu.

Posebnu zanimljivost i atrakciju za sve ljubitelje dobrog zvuka predstavljaće hi-fi uređaji i zvučnici domaćih proizvođača, koji će biti prisutni u velikom broju, a koji se kao ekskluziva prodaju i na svetskom tržištu.

Među brojnim izlagačima ove godine naći će se: 4Audio, Acoustic Invader, Audio plus, Auris Audio, Bios Audio, BM, Consonance, Dayens, DN Audio, GT Audio, High-End Audio Art, Impulse Hi-Fi Audio, M-Kabl, NV Audio, Relco Audio, Solaja Audio, Sretenović Audio, Teoharov Audio, Velikinac Audio Lab, Vox Trade i Way Cables.

Hi-files Show Foto: Promo

Sajam će 2. i 3. novembra biti otvoren za posetioce od 12 do 19 časova u hotelu Holiday Inn u ulici Španskih boraca 74 na Novom Beogradu. Cena ulaznica je 600 dinara i mogu se kupiti putem servisa Tickets.rs ali i na licu mesta tokom trajanja sajma.

Povodom najave predstojećeg sajma, za naše čitaoce pripremili smo 2x2 karte za audiofile koji žele da budu u toku sa svim aktuelnostima na tržištu hi-fi opreme.

Detaljnije informacije o izlagačima mogu se naći na sajtu www.hi-files.show

(Telegraf.rs/PR)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA