CARBON ERA POČINJE! Doba inovacija i visoke Carbon tehnologije startuje ekskluzivnim događajem na Kalemegdanu

 
A. V.
A. V.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Nova era tehnoloških dostignuća sa ekskluzivnim brendom CARBON, počeće u srcu prestonice, na obroncima Kalemegdana. U nezaboravnom spoju umetnosti, mode i muzike događaj "Carbon era" će 13. septembra postaviti nove standarde u predstavljanju tehnologije, kroz jedinstvenu sinergiju sa modom eminentne kreatorke Verice Rakočević i autorskom muzikom kompozitora Veljka Kuzmančevića.

Kompanija Laptop Centar, ove godine predstavlja Srbiji brend Carbon, koji donosi na tržište najsavremenija tehnološka rešenja, sa jasnom misijom – da inovacije učini dostupnim svima. Filozofija brenda Carbon oslanja se na savršenstvo u inovaciji, vrhunski kvalitet i sofisticirani dizajn, uz naglašeni odnos cene i kvaliteta. Carbon proizvodi ne samo da olakšavaju svakodnevni život, već ga čine i efikasnijim.

Događaj "Carbon era" na Kalemegdanu osmišljen je ne kao promocija tehnologije, već i sveobuhvatno umetničko iskustvo. Kreatorka Verica Rakočević, poznata po svom nepogrešivom stilu, predstaviće svoju najnoviju kolekciju "Kazablanka". Inspirisana kultnim filmom, ova kolekcija odiše elegancijom, ženstvenošću i otmenošću, dok savremene tehnologije brenda Carbon daju dodatnu dimenziju prezentaciji.

Carbon Foto: Promo

Pored modne revije, publika će uživati u novom autorskom delu Veljka Kuzmančevića, koji će sa simfonijskim orkestrom stvoriti zvučnu pozadinu koja oslikava savremenu simbiozu tehnologije i umetnosti. Kuzmančevićev autorski rad, inspirisan modernim tehnologijama, savršeno dopunjuje viziju brenda Carbon, spajajući mašinu i čoveka kroz muziku koja budi dušu.

Ova, za Beograd ekskluzivna i nesvakidašnja manifestacija proizvod je vizije Stevice Kujundžića, biznismena i vlasnika Laptop centra, po čijoj će ideji i u čijoj organizaciji pružiti prisutnima jedinstvenu priliku da dožive kako tehnologija oplemenjuje umetnost i stvara nova iskustva, u ambijentu koji kombinuje istorijsku i prirodnu lepotu Beograda.

"Carbon era" nije samo prezentacija tehnoloških dostignuća, već i posveta humanizmu u umetnosti, kroz muziku koja odoleva vremenu.

Poseban akcenat kompanije Laptop centar je na Carbon service robot aparatima, dizajniranim da poboljšaju radnu efikasnost i smanje troškove rada, što ih čini nezamenjivim u modernom poslovnom okruženju. U segmentu prenosnih računara, izdvajaju se Carbon laptopovi sa inovativnom tehnologijom, rotirajućim ekranom 360 stepeni i Intel core tehnologijom, omogućavajući korisnicima maksimalnu fleksibilnost i produktivnost. Carbon televizori pružaju vrhunsku rezoluciju i dolaze sa operativnim sistemom Android, kao i sa najboljim performansama koje pariraju svetskim brendovima.

Doba Carbona počinje ovog septembra u Beogradu!

Svi proizvodi ovog brenda dostupni su u Laptop Centru.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA