Netflix u velikim problemima: Najveće anime serije za 2024. osvanule na internetu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iako Netflix još uvek nije izdao zvanično saopštenje povodom ovog incidenta, jasno je da se radi o značajnom problemu za platformu, koja se već bori sa piraterijom i curenjem sadržaja

Netflix se našao u centru velike krize nakon što su mnogi njihovi planirani anime naslovi za 2024. godinu neovlašćeno dospeli na internet. Ova situacija predstavlja jedan od najvećih problema sa curenjem sadržaja u istoriji anime industrije, sa popularnim serijama kao što su Dandadan, Terminator Zero, Ranma ½ i Mononoke: Film - Duh u kiši koje su već dostupne na društvenim mrežama i torrent sajtovima.

Prvi znakovi ovog curenja primećeni su kada su se na internetu pojavili snimci niske rezolucije. Najgore su prošli naslovi Terminator Zero i Ranma ½, gde su se čitave epizode pojavile na mreži, što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost među ljubiteljima animea i u industriji.

Iako Netflix još uvek nije izdao zvanično saopštenje povodom ovog incidenta, jasno je da se radi o značajnom problemu za platformu, koja se već bori sa piraterijom i curenjem sadržaja. Ovaj događaj je posebno uznemirujući jer se ne odnosi samo na Netflix; prva epizoda treće sezone popularne serije Re: ZERO - Početak novog života u drugom svetu takođe je procurila, navodno sa Japan Expo 2024.

Reakcije u anime zajednici su bile brze i oštre. Mnogi ljubitelji animea i kritičari smatraju da ovo predstavlja "najveću katastrofu u curenju anime sadržaja ikada." Ovi naslovi su neki od najisčekivanijih animea za narednu godinu, i njihovo prerano pojavljivanje na internetu moglo bi da ugrozi uspeh njihovih zvaničnih premijera.

Planirano je da Terminator Zero bude prikazan krajem ovog meseca, dok se premijera Dandadana očekuje početkom oktobra. Ovaj incident nameće ozbiljna pitanja o sigurnosti i zaštiti sadržaja na striming platformama, posebno kada su u pitanju toliko iščekivani projekti.

(Telegraf.rs)

Video: Reka Umnogat je nešto najlepše što smo videli do sada: Mesto koje ostavlja bez daha

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA