Vreme čitanja: oko 1 min.

Xbox Live sinoć imao ozbiljne probleme, više sati pokušavali da reše prekid

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oko 21h, Xbox je saopštio da je "svestan da su neki korisnici isključeni sa Xbox Live-a" i da je kompanija započela "istragu"

  • 0
Xbox Live Foto: Arto Tahvanainen / Shutterstock.com

Xbox je rešio problem široko rasprostranjenog prekida koji je sprečavao igrače da se povežu na Xbox Live, igraju online igre, preuzimaju sadržaj ili koriste druge usluge nekoliko sati. "Korisnici više ne bi trebalo da imaju problema sa prijavljivanjem na Xbox Live i uslugama", objavio je Xbox na platformi X. "Hvala vam na strpljenju, igrajte dalje!"

Problemi sa Xbox Live-om su počeli oko 20h, sa sve većim brojem prijava na Downdetectoru u to vreme. Oko 21h, Xbox je saopštio da je "svestan da su neki korisnici isključeni sa Xbox Live-a" i da je kompanija započela "istragu".

U međuvremenu, na stranici sa statusom usluga Xbox-a je stajalo da su usluge naloga i profila doživele veliki prekid. "Možda nećete moći da se prijavite na svoj Xbox profil, možete biti isključeni dok ste prijavljeni ili imati druge povezane probleme", pisalo je u obaveštenju. "Funkcije koje zahtevaju prijavu, poput većine igara, aplikacija i društvenih aktivnosti, neće biti dostupne."

Oko 22h, Xbox je saopštio da istraga "traje duže nego što se očekivalo" i nije rešio problem sve do 3 sata ujutru.

Još uvek nije jasno šta je izazvalo višesatni prekid. 

(Telegraf.rs)

Video: Zaglavljeni automobili u poplavljenim ulicama Beograda: Jako nevreme u prestonici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA