Vreme čitanja: oko 2 min.

QLED 8K - Tehnologija koja pomera granice

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Filmske večeri, bindžovanje serija i kolektivno gledanje i komentarisanje utakmica, često predstavljaju najlepša druženja gde se stvaraju najvrednije uspomene. Kao što je nekada bilo ognjište, sada je televizor taj koji drži ekipu na okupu i predstavlja centralni deo večeri

  • 0
Samsung QLED Foto: Promo/ Samsung

Napredak tehnologije iz godine u godinu donosi nam sve savršenije performanse uređaja, dok je iskustvo gledanja vremenom postaje uzbudljivije, a sadržaj realističniji.

Nova generacija Samsung QLED TV 2024 predstavlja revoluciju u svetu tehnologije, kako u 4K, tako i u 8K rezoluciji. Unapređena tehnologija doprinosi neuporedivo kvalitetnijem iskustvu gledanja i uživanja u jasnijoj slici, punijem zvuku i zagarantovanoj sigurnosti. AI tehnologija integrisana je u uređaje što doprinosi automatskom poboljšanju slike i zvuka.

Novi nivo uživanja u slici – Zahvaljujući AI

Neo QLED 8K TV opremljen je naprednim NQ8 AI Gen3 procesorom i pruža vrhunsku sliku, dubinu i jasnoću. Veliki ekran sa izoštrenom punom slikom čini da potpuno uronite u sadržaj, prepuštajući se svom omiljenom filmu ili seriji. Nova 8K AI Upscaling Pro tehnologija koristi 512 AI neuronskih mreža i svaki sadržaj podiže do 8K. Uz novi Samsung QLED 8K TV imate priliku da od sada svoje omiljene filmove i serije gledate u najboljoj rezoluciji do sada. Uz novu tehnologiju, više nijedan detalj neće ostati u senci.

Uz AI Motion Enhancer Pro tehnologiju gledanje utakmica će postati jedinstveno iskustvo. Novi NQ8 AI Gen3 procesor, uz pomoć veštačke inteligencije izoštrava i stabilizije sliku, čineći tekst ili predmet u pokretu savršeno jasnim ljudskom oku.

Samsung QLED Foto: Promo/ Samsung

Jasan i precizan zvuk za potpuno uživanje

Unapređena tehnologija za poboljšanje zvuka uz veštačku inteligenciju analizira pozadinske zvuke, jasnoću glasova i buku izolujući glasove od drugih šumova. Uz Active Voice Amplifier Pro4 uživaćete u jasnom zvuku, nezavisno od okruženja u kom se nalazite.

Zvučna tehnologija takođe donosi mogućnosti praćenja radnje, pri čemu, zahvaljujući 6.2.4.ch zvučnicima snage 90 imate priliku da na realističan način doživite zvuke kretanja predmeta, koji dolaze iz svih uglova TV-a.

Samsung Knox sistem – Pouzdan sistem zaštite

Zahvaljujući Samsung Knox sistemu svaka funkcija, aplikacija i platforma je zaštićena, a povezana iskustva privatna i sigurna. Svesna da je sigurnost najvažnija, kompanija Samsung poseduje i sertifikat Common Criteria za visoke sigurnosne standarde TV linije 2024.

Nova generacija televizora dostupna je u dve serije modela, oznaka QN900D i QN800D i u veličinama od 163, 189 i 214 centimetara (65, 75 i 85 inča). Linija Neo QLED 8K postavlja nove standarde u premium kategoriji velikih ekrana, pružajući jedinstveno iskustvo gledanja.

Samsung QLED Foto: Promo/ Samsung

Vreme koje je pred nama donosi brojna sportska takmičenja, a uz novi Neo QLED 8K TV uživaćete sa svojim prijateljima kao da ste na tribinama.

Kupovinom Neo QLED, Neo QLED 8K, OLED, QLED i The Frame televizora iz 2023. i 2024. godine tokom promotivnog perioda ostvarujete pravo na 2 godine redovne garancije i 3 godine dodatne zaštite. Takođe, uz kupovinu određenih modela iz nove serije OLED i QLED televizora, Samsung poklanja Soundbar ili The Freestyle 2nd Generation projektor uz besplatnu dostavu i instalaciju.

Promocija traje do 14. jula 2024. godine. Za više informacija posetite link.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA