Domaći brend Tesla održao Partner Meeting: Povezivanje regiona i širenje na globalno tržište u fokusu

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Sa preko 300 partnera, Tesla brend demonstrira svoje rastuće globalno prisustvo i predanost domaćem tržištu na Partner Meeting događaju

Tesla, domaći tehnološki brend, juče je održao Partner Meeting događaj u prestižnom Comtrade tehnološkom kampusu, okupivši impresivan broj od preko 300 partnera, kako iz Srbije, tako i iz regiona - Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i drugih zemalja. Ovaj događaj posebno ističe uspon brenda Tesla na globalnu pozornicu, dok istovremeno naglašava ključnu ulogu partnerstava u njegovom rastu i razvoju.

Tesla brend, koji je svoj početak zabeležio na lokalnom tržištu, danas s ponosom ističe svoje prisustvo u više od 30 zemalja širom sveta. Ovaj izvanredan rast i širenje brenda svakako ne umanjuje njegovu posvećenost domaćem tržištu, koje ostaje primarni fokus i osnova za dalji globalni razvoj. Partner Meeting događaj je bio savršena prilika da se istakne ova dualnost pristupa - jaka lokalna osnova sa ambicijama globalnog širenja.

Konferencija je bila platforma za niz govora visokih zvaničnika iz Tesle, koji su govorili i o naprednim televizorima, klima uređajima i drugim inovativnim proizvodima. Poseban akcenat stavljen je na buduće inovacije i tehnološke prekretnice koje kupci mogu očekivati.

Jedinstveni trenutak konferencije bio je nastup glumca koji je oživeo lik Nikole Tesle, čuvenog srpskog izumitelja. Njegov performans je bio simboličan prikaz Teslinog duha inovacija i istraživanja, savršeno uklopljen u moto konferencije "Tehnologija svima, poverenje određenima". Ovo je bio snažan podsetnik na korene brenda Tesla i inspiraciju koju crpi iz dela Nikole Tesle.

TESLA PARTNERI Foto: Mileta Mirčetić

Pored raznovrsnog programa, događaj je bio prilika za Tesla brend da demonstrira zahvalnost i posvećenost partnerima iz regiona.

"Naši partneri su stub našeg razvoja i napretka. Kroz godine smo gradili i negovali ove veze, slušajući i reagujući na potrebe tržišta. Ova interakcija ne samo da nas jača lokalno, već nas vodi ka uspehu i na globalnom nivou," izjavio je Nebojša Lozo, General Menager Comtrade Distribution.

TESLA PARTNERI Foto: Mileta Mirčetić

Osim plodnog networkinga i razmene iskustava, događaj je bio i izložbena prilika za Tesla brend da predstavi svoj asortiman proizvoda. Predstavljeni proizvodi su bili pažljivo odabrani da demonstriraju inovativnost i tehničku superiornost brenda, istovremeno zadovoljavajući i najzahtevnije partnere i klijente.

Pored partnera, događaju su prisustvovali i brojni novinari i mediji, kao i drugi uvaženi gosti, što je dodatno potvrdilo značaj Tesle u tehnološkoj zajednici. Ova manifestacija je još jednom potvrdila sposobnost Tesle da bude lider na tržištu, ne samo lokalno, već i na međunarodnom nivou.

Kako Tesla nastavlja da širi svoje poslovanje i jača globalno prisustvo, jasno je da će partnerstva koja su godinama negovana ostati ključna komponenta njegovog uspeha. Kombinacija inovativnosti, kvaliteta i snažnih partnerskih veza čini Tesla brend ne samo konkurentnim, već i poželjnim partnerom u tehnološkoj industriji.

Kako je bilo na događaju možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA