Vreme čitanja: oko 1 min.

Starlink frustrira korisnike: "Nemate korisničku podršku, samo FAQ sekciju? Šta je s tim?"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pokušaji resetovanja lozinki naišli su na tehničke smetnje, a mnogi korisnici nisu mogli da pristupe svojim nalozima, što je izazvalo brojne žalbe na forumima poput Reddita

  • 1
Starlink Foto: Marko Jovanović

Korisnici Starlinka, internet usluge koju pruža kompanija SpaceX Ilona Maska, suočili su se sa ozbiljnim problemima nakon što su dobili e-mailove o resetovanju njihovih naloga. Mnogi od njih su primili obaveštenja o refundaciji sredstava, što je izazvalo veliku zabunu među korisnicima.

Pokušaji resetovanja lozinki naišli su na tehničke smetnje, a mnogi korisnici nisu mogli da pristupe svojim nalozima, što je izazvalo brojne žalbe na forumima poput Reddita.

Jedan od glavnih izazova s kojima se korisnici suočavaju jeste nedostatak direktne tehničke podrške. Starlink nudi samo stranicu sa često postavljenim pitanjima (FAQ), bez opcija za telefonske pozive ili live chat, što dodatno otežava rešavanje problema. Do sada, ni Starlink ni SpaceX nisu zvanično komentarisali ove probleme, ostavljajući korisnike u neizvesnosti.

Korisnici su na Redditu izrazili svoje nezadovoljstvo sa komentarima poputa "Nemate korisničku podršku, samo FAQ sekciju? Šta je s tim?"

U nedostatku formalne podrške, korisnici su se okrenuli zajednici na Redditu za pomoć i savete. Međutim, ova vrsta podrške nije zamena za profesionalnu korisničku službu. Situacija je istakla važnost korisničke podrške, posebno za nove tehnološke usluge poput Starlinka. Dok se kompanija suočava s ovim izazovom, korisnici se nadaju brzom i efikasnom rešenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DOUBLE TAP

    13. novembar 2023 | 17:20

    nova funkcija na novom APPLE Watch. dva puta pipnete prste palac i kažiprst

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA