Kako današnji televizori utiču na savremeni koncept uređenja doma?

 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

U prošlosti su TV uređaji služili samo za gledanje nekoliko TV programa, za informisanje o najvažnijim događajima u državi i svetu i bilo je bitno samo da rade

Međutim, godinama se to menjalo pa se sada, osim što je važno da rade i da daju potrebne informacije, od televizora očekuje i traži mnogo više.

Lideri u oblasti premium ekrana

Ono što je sada važno jeste da je naš TV uređaj što tanji, a što veći, da na njemu možemo gledati vesti, ali i slušati muziku, da možemo gledati filmove i serije, ali i igrati igrice. Uz sve ovo bitno je i da izgleda lepo i da se uklopi u svaki enterijer. Godinama unazad na ovo bi vam rekli kako tražite previše od samo jednog uređaja, ali danas je to nešto sasvim normalno što većina domova poseduje.

Televizori kompanije Samsung izdvajaju se na tržištu svojim izgledom, ali i svojim mogućnostima. Izbalansiran niz tehnologija i funkcija donosi potpuno nov način da vaš svakodnevni život učinite atraktivnijim i začinite ga pametnom tehnologijom koja razume vaše potrebe i izbore. Isto tako i najsitniji detalji, boje i pokreti se na ovim televizorima savršeno jasno vide, a sadržaj izgleda još bolje kada je u pitanju veći format.

Samsung Neo QLED televizori lideri su u oblasti premium ekrana, sa najsavremenijom Mini LED Quantum Dot tehnologijom koja nudi savršen kontrast i živopisnu, preciznu reprodukciju boja. Izuzetan kvalitet slike Neo QLED televizora je još uočljiviji kada se prenese na veći ekran.

Samsung Neo QLED 8K Foto: Promo/ Samsung

Neverovatan kvalitet slike

Novi Neo QLED 8K televizori unapređeni su kako bi pružili vrhunski doživljaj velikog ekrana u kućnoj atmosferi. Poseduju jedinstveni multi-inteligentni Samsung Neural Quantum 8K procesor koji pokreće veštačka inteligencija, ima 64 nezavisne AI mreže, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i magično transformiše bilo koji sadržaj u visokokvalitetnu 8K rezoluciju sa boljom teksturom, bogatijim detaljima, finijim ivicama i manje šuma. Uz to, Quantum Matrix Technology Pro tehnologija donosi poboljšani kvalitet slike, zahvaljujući inovativnim Quantum Mini LED svetlima s 14-bitnom obradom i poboljšanjima veštačke inteligencije, koji kontrolišu svetlo, kako bi poboljšali jasnoću i kontrast crne boje. Quantum HDR 64x tehnologija hvata najsitnije detalje u svetlim i tamnim područjima za prikaz istinskog HDR 10+ kvaliteta slike baš kao što je filmski reditelj i zamislio.

Isto tako, nova Samsung OLED linija televizora za 2023. godinu dolazi s obiljem naprednih tehnologija kao što je Quantum Dot, koja je zaslužna za predivne boje, savršeno tamne i čisto bele boje. Gledaoci će uživati u genijalnoj slici i iskustvu gledanja koja su bolja nego ikada ranije. Neural Quantum 4K procesor dopunjuje glavne prednosti OLED tehnologije, poboljšavajući svetlinu, boje, kontraste i detalje. Tehnologija 4K AI Upscaling osigurava da iskusite snagu 4K u njenom punom sjaju. Takođe, novi Samsung OLED televizori dolaze s AMD-ovim FreeSync Premium Pro sertifikatom za vrhunsko iskustvo igranja igrica. Za impresivan doživljaj, televizori bi trebalo da imaju snažan zvuk koji odgovara bogatim bojama i detaljima. Uz Dolby Atmos® tehnologiju svaki zvuk biće jasan i stvaran, a svaki detalj prikazan sa neuporedivom jasnoćom i dubinom.

Samsung Neo QLED 8K Foto: Promo/ Samsung

Kao što smo već i naveli, sve je veća potražnja za velikim TV ekranima, a prema kompaniji Omdia očekuje se da tržište TV uređaja većih od 80 inča poraste sa 2,8 miliona jedinica u 2022. godini na 3,5 miliona u 2023. godini, što je predviđeni rast od 24%.

Uz sve karakteristike, koje zadovoljavaju i najzahtevnije korisnike, isto tako je izuzetno važno i to kako će vaš televizor izgledati u vašem domu. Naime, Neo QLED i OLED televizori u vašem životnom prostoru izgledaće savršeno, a iskustvo gledanja bilo kog sadržaja na njima biće nezaboravno.

Promocija uz odlične poklone

Da li želite razlog više za kupovinu novog televizora iz Samsung 2023 linije? Samsung poklanja vaše omiljene Galaxy pametne telefone za svaku prednarudžbinu uređaja iz nove Neo QLED i OLED linije. Promocija traje od 20.3. do 9.4.2023. ili do isteka zaliha poklona. Uz prednarudžbinu OLED i Neo QLED modela od 55’’ i 65’’ i Neo QLED 8K modela od 65’’ na poklon dobijate Galaxy A53 5G pametni telefon. Uz 75’’ 8K modele na poklon dobijate Galaxy S21 FE, a uz 85’’ 8K Galaxy S22 model pametnog telefona.

Za više informacija o prednarudžbini i pravilima promocije posetite link.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Prince Aviation otvorio najmoderniji hangar u Evropi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA