Vlasnici Pixel Watch uređaja moraju da se strpe: Google odlaže Wear OS 5 ažuriranje zbog ozbiljnih problema

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ako ste vlasnik Pixel Watch pametnog sata i iščekivali ste najnovije Wear OS 5 ažuriranje, biće potrebno da se strpite još neko vreme. Google je ponovo priznao postojanje problema sa ažuriranjem za originalni Pixel Watch i Pixel Watch 2, nakon što su korisnici prijavili ozbiljne poteškoće.

Nakon septembarskog ažuriranja, mnogi vlasnici ovih uređaja suočili su se sa problemom gde je njihov sat ostao zaglavljen na praznom ekranu. Zbog toga je Google morao da povuče ažuriranje, a ispravka se još uvek čeka.

U najnovijem saopštenju, Google je najavio da će nastaviti sa ažuriranjem Wear OS 5 kasnije ove godine, ali tek kada se reše svi uočeni problemi. Ukoliko ste se nadali da će vaš Pixel Watch uskoro dobiti najnovije softversko unapređenje, moraćete da smanjite očekivanja, jer se rešenje verovatno neće pojaviti još mesec dana ili duže.

U međuvremenu, Google preporučuje resetovanje Pixel Watch sata na fabrička podešavanja ukoliko se suočavate sa problemima. Za korisnike koji su zaglavljeni na praznom ekranu, savetuje se da pritisnu krunicu na satu na tri sekunde, zatim skroluju nadole i izaberu opciju za restart.

Takođe, korisnici mogu pokušati i sa hard resetom – držeći dugme krunice i bočno dugme oko 35 sekundi dok se ne pojavi beli “G” logo. Sat bi trebalo da se ponovo pokrene i postane upotrebljiv.

(Telegraf.rs)

Video: Milenković: Očekuje nas veoma teška utakmica, Švajcarska je organizovana ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA