Nintendo pravi budilnik koji vas budi muzikom iz Zelde i Super Marija, a ima i pametne funkcije

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nintendo je najavio novi hardverski uređaj – pametni budilnik pod nazivom Alarmo. Ovaj budilnik, kojim možete upravljati pokretima, omogućava vam da odložite alarm pokretom ruke ili ga potpuno isključite ustajanjem iz kreveta. Alarmo će koštati 99,99 dolara i biće dostupan početkom 2025. godine, dok pretplatnici na Switch Online već sada mogu da ga naruče.

Alarmo koristi naprednu tehnologiju za detekciju pokreta, uključujući 2,4GHz Wi-Fi povezivanje i 24GHz mmWave senzor.

Pored ovih inovativnih funkcija, ono što uređaj čini posebnim su zvučni pejzaži iz popularnih Nintendo igara, kao što su Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Splatoon 3, Pikmin 4 i Ring Fit Adventure. Ukupno, dostupno je 35 različitih audio scena, a dodatni zvuci iz igara Animal Crossing: New Horizons i Mario Kart 8 biće dostupni kroz besplatna ažuriranja.

Napredne funkcije za buđenje i praćenje sna

Alarmo takođe nudi opcije za praćenje sna. Uređaj vam omogućava da proverite koliko se pomerate tokom noći, kao i da postavite tematski podsetnik na svakih sat vremena, inspirisan vašim omiljenim igrama. Možete birati između dva režima alarma: Steady Mode, gde se intenzitet zvuka povećava što duže ostajete u krevetu, i Gentle Mode, koji pruža konstantan zvuk za buđenje. Postoji i Button Mode za tradicionalno pritiskanje dugmeta za odlaganje alarma.

Nintendo je najavio ovaj uređaj u trenutku kada kompanija proširuje svoj fokus van konzola, što uključuje otvaranje Nintendo muzeja u Kjotu i nedavni izlazak igre The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, verovatno poslednjeg velikog naslova za Switch konzolu.

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Pupina i Andrića obeležena na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA