Kraj besplatne Alexe? Amazon planira da uvede pretplatu za pametniju verziju ovog popularnog asistenta

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon više od deset godina besplatnog korišćenja, Amazon planira da uvede pretplatu za verziju Alexa asistenta koja će biti unapređena veštačkom inteligencijom. Očekuje se da će cena ove pretplate biti oko 10 dolara mesečno.

Pretplatnici ove nove verzije Alexa moći će da uživaju u naprednim funkcijama, uključujući personalizovane predloge recepata zasnovane na dijetetskim preferencijama njihove porodice, kao i sažetke vesti koje će generisati veštačka inteligencija. Ova funkcija bi mogla da privuče one korisnike koji traže više od svog digitalnog asistenta.

Važno je napomenuti da će korisnici i dalje imati mogućnost da koriste trenutnu verziju Alexa asistenta bez dodatnih troškova. Amazon ovim potezom testira spremnost korisnika da plate za dodatne funkcije i poboljšanja koja donosi veštačka inteligencija.

Dok se očekuje da će nova verzija biti dostupna u oktobru, ostaje da se vidi koliko će korisnici biti voljni da plate za napredniju verziju asistenta koji je do sada bio besplatan.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA