Šta koristimo od tehnologije? Telegraf anketa pokazuje da su pametni telefoni apsolutni vladari svakodnevice

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ovi rezultati jasno pokazuju koliko su pametni telefoni postali neizostavan deo našeg svakodnevnog života

Rezultati ankete na portalu Telegraf.rs pokazuju da je pametni telefon apsolutno dominantna tehnologija koju korisnici najviše koriste u svakodnevnom životu. Sa udelom od čak 74.33% glasova, pametni telefoni su daleko ispred drugih tehnologija kao što su laptop/PC, koji koristi 14.10% učesnika ankete.

Interesantno je da su tableti, pametni satovi i glasovni asistenti daleko manje zastupljeni. Tablet koristi samo 2.70% ispitanika, dok pametni sat koristi 0.96%, a glasovne asistente svega 0.43% učesnika ankete. Ovi podaci ukazuju na to da, iako sve ove tehnologije imaju svoje mesto na tržištu, njihova svakodnevna upotreba je još uvek znatno manja u poređenju sa pametnim telefonima.

Zanimljivo je napomenuti da je 5.74% ispitanika navelo da ne koristi nijednu od navedenih tehnologija, dok je 1.74% odabralo opciju "nešto drugo", što ukazuje na to da postoji mali, ali značajan deo populacije koji se oslanja na alternativne tehnologije ili uopšte ne koristi savremene digitalne uređaje.

Ovi rezultati jasno pokazuju koliko su pametni telefoni postali neizostavan deo našeg svakodnevnog života, dok druge tehnologije, iako korisne, ne dostižu istu razinu svakodnevne upotrebe.

(Telegraf.rs)

Video: Novi košarkaš Partizana otkrio kako je jednim potezom "zapalio" Grobare:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA