Google negira glasine o ukidanju Fitbit proizvoda

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kompanija je naglasila da ostaje posvećena Fitbit brendu i korisnicima koji se oslanjaju na te proizvode i tehnologiju

Google je demantovao nedavne izveštaje koji sugerišu da će obustaviti proizvodnju Fitbit pametnih satova. Predstavnik kompanije izjavio je za Ars Technica da Google nema planove da ukine linije proizvoda Fitbit Sense ili Fitbit Versa.

Naime, TechRadar je u nedelju objavio članak u kojem je naveo da je Fitbit "poslat u istoriju nosivih uređaja" i da Google planira da zadrži samo jednostavnije Fitbit uređaje kao što su Inspire, Luxe i Charge, dok će se pametni satovi proizvoditi isključivo pod brendom Pixel Watch. Ova informacija dolazi nakon lansiranja nove generacije Pixel Watch 3, gde je korisnicima omogućen besplatan pristup funkciji Daily Readiness Score, koja je ranije bila deo pretplate na Fitbit Premium.

Međutim, Google je jasno stavio do znanja da ove tvrdnje nisu tačne. Kompanija je naglasila da ostaje posvećena Fitbit brendu i korisnicima koji se oslanjaju na te proizvode i tehnologiju. Takođe su istakli da su mnoge funkcije koje su lansirane sa Pixel Watch 3 rezultat inovacija koje je Fitbit doneo u oblasti fitnesa.

Zabrinutost oko budućnosti Fitbit pametnih satova delimično proizlazi iz toga što modelima Sense 2 i Versa 4 nedostaju neke funkcije koje su imali njihovi prethodnici, dok Pixel Watch nudi bogatiju podršku za muzičke aplikacije.

Bez obzira na trenutna uverenja kompanije, budućnost Fitbit brenda ostaje neizvesna. Dok Google nastavlja da integriše Fitbit tehnologiju u svoje proizvode, korisnici se i dalje pitaju kakva je sudbina ovog nekada nezavisnog brenda.

(Telegraf.rs)

Video: Da li Grobari već imaju novog miljenika:Jednim potezom Amerikanac je "zapalio" navijače na promociji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA