Huawei FreeBuds 6i: Najbolje ANC slušalice za manje od 100 evra

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Huawei FreeBuds 6i pružaju bogat i balansiran zvuk zahvaljujući dinamičkom drajveru sa četiri magneta

Huawei FreeBuds 6i slušalice donose impresivan spoj tehnologije, kvaliteta zvuka i ergonomskog dizajna, što ih čini izuzetno atraktivnim izborom u svojoj cenovnoj kategoriji. Huawei je sa ovim modelom uspeo da ponudi kvalitetne karakteristike koje su obično rezervisane za skuplje modele, uključujući i najnovije funkcije aktivnog poništavanja buke (ANC).

Huawei je implementirao Intelligent Dynamic ANC 3.0, napredni algoritam koji prilagođava intenzitet poništavanja buke u realnom vremenu, prateći promene u okolini. Ovaj sistem je preuzet iz njihove Pro linije slušalica i prvi put je dostupan u seriji koja je pristupačna širem krugu korisnika. Ovaj algoritam ne samo da efikasno smanjuje buku, već i produžava trajanje baterije, omogućavajući korisnicima da duže uživaju u muzici bez potrebe za čestim punjenjem.

Slušalice su opremljene ultra-magnetnim drajverima od 11 milimetara, koji proizvode snažan i prodoran bas. Ovaj drajver omogućava FreeBuds 6i slušalicama da isporuče bas zvukove do 14 Hz, što je upola jače nego kod mnogih konkurenata u ovoj cenovnoj klasi. Huawei je takođe uključio podršku za LDAC HD i Hi-Res Audio Wireless, što omogućava visokokvalitetan prenos zvuka bez žrtvovanja detalja i dinamike, čak i preko Bluetooth veze.

Huaei Buds 6i Foto: Nikola Tomić

Što se tiče kvaliteta zvuka, Huawei FreeBuds 6i pružaju bogat i balansiran zvuk zahvaljujući dinamičkom drajveru sa četiri magneta, koji dodatno doprinosi poništavanju buke generisanjem obrnutih zvučnih talasa. Visoki tonovi su kristalno jasni, dok srednji tonovi omogućavaju prirodnu reprodukciju vokala i instrumenata. Slušalice se izuzetno dobro nose sa različitim muzičkim žanrovima, od popa i roka do elektronske muzike, pružajući široku zvučnu scenu i detaljno razdvajanje instrumenata.

Baterija u FreeBuds 6i slušalicama omogućava do 8 sati reprodukcije sa isključenim ANC-om, dok je sa uključenim ANC-om autonomija oko 5 sati. Zahvaljujući kutijici koja sada ima 25% više kapaciteta, ukupna autonomija se povećava na impresivnih 35 sati. Takođe, brzo punjenje omogućava dodatna četiri sata reprodukcije sa samo deset minuta punjenja, što je idealno za korisnike u pokretu.

Huaei Buds 6i Foto: Nikola Tomić

Povezivanje sa uređajima je jednostavno zahvaljujući Bluetooth 5.3 tehnologiji, koja omogućava stabilnu vezu i mogućnost istovremenog povezivanja sa dva uređaja, uključujući i kombinaciju iOS i Android sistema. Kontrole na slušalicama su intuitivne i reaguju na tapkanje i dodir, a sa IP54 sertifikatom vodootpornosti, slušalice su otporne na znoj i prskanje, što ih čini idealnim za svakodnevnu upotrebu, uključujući i sportske aktivnosti.

Sve u svemu, Huawei FreeBuds 6i su izuzetno dobro izbalansirane slušalice koje nude odlične performanse po vrlo konkurentnoj ceni. Sa naprednim ANC funkcijama, visokokvalitetnim zvukom i dugotrajnom baterijom, ove slušalice su pravi izbor za sve koji traže povoljne, ali vrhunske bežične slušalice. Cena ovih slušalica u Srbiji je oko 100 evra, što ih čini odličnom ponudom na tržištu.

(Telegraf.rs)

Video: U gašenju požara učestvuju helikopteri iz Srbije i Republike Srpske: Gori i u Bileći

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA