Razer predstavio novu funkciju za tastature koja je izazvala pravu buru u gejmingu: "Ovo je varanje"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ova funkcija je posebno korisna u igrama kao što su Counter-Strike 2

Razer je predstavio novu funkciju na svojim tastaturama koja omogućava trenutnu reakciju prilikom promene pravca kretanja u video igrama, što je izazvalo pravu buru u gejming zajednici. Ova tehnologija, nazvana Snap Tap, eliminiše kašnjenje kada igrači prelaze između suprotnih pravaca, omogućavajući do sada neviđene pokrete u igrama kao što su Counter-Strike 2 i Overwatch 2.

Snap Tap funkcija je dodata putem softverskog ažuriranja za Razer-ove Huntsman V3 Pro tastature. Snap Tap omogućava igračima da odmah pređu sa kretanja u jednom pravcu na drugi, što je ranije bilo otežano kašnjenjem koje nastaje kada igrači moraju da otpuste jedan taster pre nego što pritisnu drugi. Ova inovacija omogućava bržu reakciju i veću pokretljivost, što je ključno u brzim igrama.

Ova funkcija je posebno korisna u igrama kao što su Counter-Strike 2, gde Jutjuber "optimum" tvrdi da Snap Tap može povećati brzinu ciljanja za čak 50 milisekundi, što može biti presudno u takmičarskom okruženju, što je praktično kao varanje. Takođe, u Overwatch 2, igrači mogu iskoristiti ovu funkciju za brže kretanje, što im daje značajnu taktičku prednost. S druge strane, u igri Valorant, čini se da Snap Tap nema značajan uticaj zbog načina na koji igra obrađuje animacije.

Iako mnogi igrači pozdravljaju ovu inovaciju kao poboljšanje gejming iskustva, neki su zabrinuti da bi Snap Tap mogao doneti nepoštenu prednost u takmičarskim igrama. Drugi proizvođači, poput Wooting-a, takođe su usvojili ovu funkciju kako bi prikupili povratne informacije, što pokazuje da Snap Tap izaziva podeljena mišljenja.

Ostaje pitanje: Da li je Snap Tap korak napred u tehnologiji gejming tastatura ili početak nove ere nepoštenog igranja?

(Telegraf.rs)

Video: Pripreme u Parizu za najspektakularnije otvaranje Olimpijskih igara u istoriji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA