Huawei nosivi uređaji nikad povoljniji: Uštedite do 43% zahvaljujući novom sporazumu

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Period u kojem će biti dostupni ovi popusti traje do 15. avgusta, pružajući idealnu priliku za kupovinu Huawei nosivih uređaja po izuzetno pristupačnim cenama

Vlada Srbije i Vlada Narodne Republike Kine potpisale su značajan sporazum kojim se ukidaju carine na Huawei nosive i audio uređaje, obezbeđujući povoljnije uslove za sve ljubitelje tehnologije. Povodom sporazuma, Huawei je odlučio da obraduje svoje kupce i sve ljubitelje tehnologije dodatnim popustima na svoje pametne satove i slušalice, sa cenama sniženim do čak 43%.

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Republike Srbije zvanično je predstavilo sporazum o slobodnoj, bescarinskoj trgovini između Srbije i Kine na svom sajtu. Ovaj sporazum obuhvata oko 20.000 proizvoda, među kojima su i popularni Huawei nosivi i audio uređaji, pružajući značajne povlastice za sve korisnike.

Prednosti Huawei uređaja

Huawei pametni satovi i slušalice poznati su po vrhunskom kvalitetu, modernom dizajnu i naprednim funkcijama koje olakšavaju svakodnevni život.

HUAWEI WATCH GT 4 donosi impresivne funkcije praćenja zdravlja i fitness aktivnosti, dugotrajnu bateriju koja traje do dve nedelje, kao i visokokvalitetan ekran osetljiv na dodir. Ovaj model dolazi u različitim varijantama, uključujući muški crni, zeleni i titanijumski, kao i ženski beli kožni, svetlo zlatni i srebrni.

Huawei nosivi uređaji Foto: Huawei

Crna verzija za muškarce, koja je ranije koštala 39.999 dinara, sada je dostupna za 22.999 dinara, što predstavlja popust od čak 43%. Zelena verzija za muškarce, ranije po ceni od 42.999 dinara, sada je snižena na 26.999 dinara, što je smanjenje od 37%. Titanijumska verzija za muškarce, sa početnom cenom od 52.999 dinara, sada se može nabaviti za 42.999 dinara, što čini popust od 19%.

Što se tiče ženskih modela, bela kožna verzija, koja je ranije koštala 42.999 dinara, sada je dostupna za 24.999 dinara, sa popustom od 42%. Svetlo zlatna verzija, koja je ranije bila 42.999 dinara, sada je snižena na 32.999 dinara, što predstavlja popust od 23%. Srebrna verzija, koja je koštala 53.999 dinara, sada se može nabaviti za 43.999 dinara, što je smanjenje od 19%.

HUAWEI WATCH FIT 3 je odličan izbor za one koji žele kombinaciju stila i funkcionalnosti. Opremljen je raznim sportskim modovima, praćenjem sna i nivoa stresa, kao i personalizovanim treninzima. Dostupan je sa silikonskim, belim kožnim i sivim kaišem.

Huawei nosivi uređaji Foto: Huawei

Model sa silikonskim kaišem, koji je ranije koštao 22.999 dinara, sada je dostupan za 16.999 dinara, što predstavlja popust od 26%. Bela kožna verzija, koja je ranije bila 24.999 dinara, sada je snižena na 19.999 dinara, što čini smanjenje od 20%. Siva verzija, sa početnom cenom od 24.999 dinara, sada se može nabaviti za 19.999 dinara, sa popustom od 20%.

HUAWEI FreeClip slušalice nude vrhunski zvuk, dugotrajnu bateriju i komfor tokom nošenja, čineći ih idealnim za sve prilike, bilo da ste u pokretu ili se opuštate kod kuće.

Huawei Free Clip Foto: Promo/ Huawei

Ove slušalice, koje su ranije koštale 27.999 dinara, sada su dostupne za 21.999 dinara, što predstavlja popust od 21%.

Ne propustite priliku da iskoristite ove fantastične popuste do sredine avgusta i osigurate sebi neki od ovih vrhunskih Huawei uređaja po neverovatno povoljnim cenama.

Za više informacija posetite zvanični sajt Ministarstva unutrašnje i spoljne trgovine Republike Srbije i saznajte detalje o sporazumu, a na Huawei sajtu možete pogledati detaljnije informacije o njihovim nosivim uređajima i slušalicama.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki intervju Tee Tairović pred dve Beogradske arene: "Teško sam došla do svega što sada imam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA