Vreme čitanja: oko 1 min.

Galaxy Ring donosi praćenje temperature kože i detekciju hrkanja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove funkcije nisu nove - savremeni Galaxy Watch modeli već poseduju ove opcije

  • 0

Samsung se priprema za zvanično predstavljanje Galaxy Ring pametnog prstena 10. jula, a neke od njegovih funkcija su već otkrivene.

Prema informacijama koje je otkrio Android Authority putem analize APK datoteke aplikacije Samsung Health, Galaxy Ring će imati mogućnost praćenja otkucaja srca i nivoa stresa, kao i merenje temperature kože i praćenje mesečnih ciklusa. Prsten će takođe posedovati funkciju detekcije hrkanja, za koju će biti potrebno da telefon bude u blizini i na punjaču.

Ove funkcije nisu nove - savremeni Galaxy Watch modeli već poseduju ove opcije. Očekuje se da će Galaxy Ring moći da radi u tandemu sa postojećim Galaxy Watch uređajima kako bi poboljšao praćenje zdravlja i fitnesa, piše GSM Arena.

Cena Galaxy Ringa biće između 300 i 350 dolara. Pored toga, može se očekivati mesečna pretplata ispod 10 dolara za Samsung Health, koja će otključati dodatne funkcije, slično kao Fitbit Premium.

(Telegraf.rs)

Video: Eženi, poprskaj i nas: Tenserka podelila vrele snimke u bikiniju dok sređuje dvorište

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA