Vreme čitanja: oko 1 min.

Apple Watch Series 10: Novi renderi otkrivaju najveći ekran do sada

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glasine sugerišu da možemo da očekujemo tanji dizajn, ali sa većim ekranom

  • 0
Apple Watch Foto: DenPhotos / Shutterstock.com

Apple Watch Series 10 biće predstavljen u septembru zajedno sa iPhone 16 serijom. Ova godina će biti posebna za Apple Watch jer se planira posebna 10. godišnjica izdanja koja bi mogla da nosi naziv "Apple Watch X". Glasine sugerišu da možemo da očekujemo tanji dizajn, ali sa većim ekranom. Prvi CAD renderi Apple Watch Series 10, koji su procureli zahvaljujući određenim insajderima, pružaju nam uvid u njegov izgled.

Prema renderima, Apple Watch Series 10 će imati najveći ekran do sada - 2 inča. Ovo je veće od Apple Watch Ultra (1.93 inča) i Apple Watch Series 9 (1.7 inča). Dimenzije Apple Watch 10 su između ovih modela, sa merama od približno 46 x 39.7 x 11.6mm. Dakle, Apple Watch 10 će biti veći od Series 9, sa većim ekranom i dimenzijama.

Renderi pokazuju da će Apple Watch Series 10 zadržati isti dizajn kao i prethodni modeli. Digitalna kruna, kvadratni ekran i bočno dugme su postavljeni na isti način kao kod prethodnih modela.

Glasine takođe sugerišu da će Apple Watch Series 10 imati redizajniran sistem za pričvršćivanje narukvica. Ovaj novi magnetni sistem za pričvršćivanje mogao bi omogućiti tanji dizajn, jer trenutni dizajn koristi prostor koji bi mogao biti iskorišćen za veću bateriju ili druge komponente. Ipak, na renderima Apple Watch Series 10 nema dokaza o ovom novom sistemu.

Apple Watch X ili Series 10 bi mogli biti lansirani u dve veličine: 45mm i 49mm. Ovo je skok u odnosu na trenutne veličine od 41mm i 45mm za Series 9, dok Ultra 2 ima veličinu od 49mm.

Takođe se očekuje da će Apple Watch X konačno dobiti funkciju za merenje krvnog pritiska, koja je dugo bila predmet glasina.

Rendere možete videti OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Epicentar dobrog provoda: Kijanu Rivs glavna zvezda Arsenal festivala

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA