Vreme čitanja: oko 3 min.

Aplikacije i sadržaji koje će najbolje upotpuniti vaš odmor

Vreme čitanja: oko 3 min.

Huawei je ove godine lansirao nekoliko izuzetnih uređaja koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz svog odmora

  • 0
leto, letovanje Foto: Shutterstock

Leto je vreme kada svi tražimo načine da se opustimo i napunimo baterije. Bilo da se nalazite na planini, uživate na plaži ili istražujete neki novi grad, tehnologija može značajno doprineti vašem iskustvu.

Huawei je ove godine lansirao nekoliko izuzetnih uređaja koji će vam pomoći da izvučete maksimum iz svog odmora. Huawei Watch Fit 3 i serija telefona Pura 70 u kombinaciji sa aplikacijama iz AppGallery prodavnice, omogućavaju vam da svaki trenutak provedete baš onako kako želite – aktivno ili opušteno, uz mnoštvo sadržaja na dohvat ruke.

Aktivan odmor uz Huawei Watch Fit 3

Za sve one koji vole da ostanu aktivni čak i na odmoru, Huawei Watch Fit 3 je savršen saputnik. Ovaj pametni sat nije samo modni dodatak, već vaš personalni trener i motivator. Huawei Watch Fit 3 prati vaše fizičke aktivnosti, bilo da se bavite planinarenjem, trčanjem ili plivanjem.

Zahvaljujući aplikaciji Huawei Health App, imate uvid u sve bitne parametre – od broja koraka, preko potrošenih kalorija, do kvaliteta sna.

Huawei Watch Fit 3 Foto: Privatna arhiva

Posebno je zanimljiva aplikacija Strava App, koja omogućava praćenje treninga, analiziranje performansi i deljenje rezultata sa prijateljima. Ove funkcionalnosti čine vaš trening efikasnijim i zabavnijim. Zamislite da trčite pored mora, dok vam sat beleži svaki korak i napredak, motivišući vas da postignete još bolje rezultate.

Opustite se uz Huawei Pura 70

Za one koji preferiraju opuštanje uz dobar film ili seriju, serija telefona Huawei Pura 70 pruža izuzetno vizuelno iskustvo. Ovi telefoni imaju vrhunske ekrane koji pružaju jasnu i živopisnu sliku, što ih čini idealnim za gledanje omiljenih sadržaja. Bilo da ste u hotelskoj sobi ili na terasi sa pogledom na more, aplikacije poput Netflix i YouTube dostupne su vam kroz AppGallery prodavnicu, donoseći vam sate zabave i opuštanja.

Huawei Pura 70 Ultra Foto: Nikola Anđić

Uz Huawei Pura 70, svaki trenutak odmora može postati pravo uživanje. Sa ovim uređajem, sve je jednostavnije – od pretrage sadržaja do uživanja u omiljenim filmovima i serijama. Huawei je omogućio direktno preuzimanje Google aplikacija, pa tako sada možete koristiti Google Maps za istraživanje novih destinacija ili Gmail za proveru važnih mejlova, sve to sa lakoćom i bez dodatnih koraka.

Jednostavno preuzimanje aplikacija

Preuzimanje aplikacija nikada nije bilo lakše. Na AppGallery prodavnici aplikacija, sada je moguće direktno preuzeti Google aplikacije kao što su Google Maps, YouTube, Gmail, kao i popularne društvene mreže poput WhatsApp, Facebook i Instagram. Ovaj proces je jednostavan i brz. Kada preuzimate aplikacije na uređajima iz serije Huawei nova 12 ili novijim, poput Pura 70 serije, nećete se suočiti ni sa kakvim preprekama.

Prilikom preuzimanja Google aplikacija, pojaviće se pop-up koji je potrebno potvrditi kako bi se preuzeli neophodni plugin dodaci. Ovi dodaci zauzimaju minimalan kapacitet baterije i ne utiču na korišćenje aplikacija. Nakon što odobrite njihovu instalaciju, možete bez ikakvih smetnji koristiti željene aplikacije.

Ako naiđete na probleme prilikom korišćenja aplikacija na svom Huawei uređaju, jednostavno uđite u podešavanja, izaberite sekciju Apps, zatim ukucajte "microg" u pretragu i pronađite microG Services. Izaberite sekciju "Location" i kliknite na opciju "All the time". Nakon toga, možete nastaviti sa preuzimanjem željenih aplikacija bez ikakvih smetnji.

AppGallery Huawei Google Foto: PA

Bilo da preferirate aktivan odmor uz brojne fizičke aktivnosti ili opušteno uživanje u multimedijalnim sadržajima, Huawei uređaji i aplikacije iz AppGallery prodavnice omogućavaju vam da svoj odmor učinite upravo onakvim kakvim želite. Huawei Watch Fit 3 vam pomaže da ostanete fit i zdravi, dok serija telefona Pura 70 pruža izuzetno vizuelno iskustvo za ljubitelje filmova i serija. Uz mogućnost jednostavnog preuzimanja i korišćenja Google aplikacija, Huawei uređaji su idealan izbor za svaki odmor.

(Telegraf.rs)

Video: Huawei obeležava deceniju inovacija: U Narodnom muzeju predstavljen novi Watch GT4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA