Vreme čitanja: oko 2 min.

Ekskluzivno u Beogradu: Huawei proslavio deset godina nosivih uređaja uz lansiranje Watch GT 4 u Srbiji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Proslava decenije inovacija, Huawei u centru pažnje s novim pametnim satom

  • 0

U grandioznom Narodnom muzeju, Huawei je svečano predstavio najnoviji dodatak svojoj porodici pametnih satova - Huawei Watch GT 4. Ova prilika je takođe označila važan trenutak za kompaniju, obeležavajući deset godina inovacija u svetu nosivih uređaja.

Na događaju koji je bio ispunjen glamurom i tehnološkim inovacijama, Huawei je još jednom dokazao svoj status lidera u industriji nosivih uređaja.

Tomas Li, direktor Huawei Serbia Device Office, bio je među glavnim govornicima koji je ponosno predstavio ovu godišnjicu kompanije i ukazao na značaj tehnologije u modernom društvu. Huawei, od svog prvog nosivog uređaja Talk Band B1, nastavlja s misijom da donese naprednu tehnologiju svima. Deset godina razvoja i inovacija kulminiralo je predstavljanjem Watch GT 4, pametnog sata koji je istovremeno elegantan i funkcionalan.

Huawei GT4, Narodni muzej Foto: Goran Srdanov

Huawei Watch GT 4 ističe se mnogim karakteristikama. Sa baterijom koja traje do dve nedelje i kompatibilnošću sa svim Android i iOS uređajima, ovaj sat je namenjen modernim korisnicima koji traže vrhunsku tehnologiju upakovanu u prelep dizajn. Poseban segment prezentacije, gde je Nada Tubić, Huawei Channel manager EBG, istakla glavne karakteristike sata, bio je posebno zanimljiv.

Sofisticirani dizajn, unapređene sportske funkcije, praćenje kvaliteta sna i druge vodeće karakteristike nove Huawei Watch GT 4 linije prikazane su preko odevnih kombinacija modela, što je privuklo posebnu pažnju zvanica u Narodnom muzeju. Za kombinacije koje su nosili ženski modeli zaslužna je poznata modna kreatorka Kristina Bekvalac, dok se za sportsko-elegantno izdanje muških modela pobrinuo Nike.

Za portal Telegraf.rs govorila je Danijela Jovanović, direktor marketinga u kompaniji Huawei Srbija, koja je posebno istakla neverovatno trajanje baterije ovih uređaja i izvanredan dizajn.

Ali, nije sve bilo samo o Watch GT 4. Istorija Huawei nosivih uređaja je bila izložena u obliku retrospektivne izložbe koja je vodila prisutne kroz desetogodišnju evoluciju kompanije. Pored standardne GT linije, pažnju je privukao i Huawei Watch Ultimate Design, luksuzni pametni sat s detaljima od 18-karatnog zlata.

Događaj nije bio bez prisustva domaćih zvezda i influensera. Sara Jovanović, Lea Stanković, Dušan Petrović, kao i Stefan i Danijela Buzurović bili su samo neki od poznatih gostiju koji su doprineli sjaju večeri.

Pogledajte kako je izgledalo lansiranje ovih neverovatnih satova u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA