Znamo kako će izgledati predstojeća Logitech ručna konzola: Novi igrač na tržištu

 
 ≫ 
  • 0

Uređaj će podržavati Xbox Cloud Gaming i GeForce Now

Ranije ovog meseca, Logitech je najavio da će Logitech G, podružnica kompanije Logitech, raditi sa kineskim Tencent Games-om kako bi razvili potpuno novu ručnu konzolu zasnovanu na oblaku i koja bi trebalo da stigne već ove godine.

Sada, u novom curenju, dobili smo i prvi pogled na konzolu. Takođe znamo da bi trebalo da se zove G Gaming Handheld pošto je Logitech to ime naveo na svojoj stranici.

Mnogi su mislili da je curenje bilo lažno, međutim, na Twitter profilu koji je te fotografije objavio, slike su od tada uklonjene i to zbog autorskih prava. Što nas navodi da mislimo da curenje nije bilo lažno.

Uspeli smo da vidimo slike pre nego što su uklonjene i konzola izgleda baš kao i mnogi drugi ručni gejming uređaji, sa levim i desnim džojstikom, strelicama za usmeravanje, ABXY dugmadima, početnim dugmetom, zajedno sa prilagođenim "G" dugmetom.

Druga slika je prikazivala ono što izgleda kao početni ekran, sa ikonama za Google Play Store, Xbok, GeForce Now, Steam, Chrome i YouTube. Takođe smo videli ikone za korisnički profil, poruke, podešavanja i napajanje.

Možete uporediti G Gaming Handheld sa Steam Deck-om ili čak Nintendo Switch Lite-om u smislu osnovnog dizajna. Aspekt igranja u oblaku znači da će verovatno imati slične mogućnosti kao i pametni telefon, mada sa pogodnijim korisničkim interfejsom usmerenim na gejming.

Kao takva, konzola će se takmičiti ne samo sa drugim ručnim uređajima, već i sa brojnim kontrolerima dizajniranim za pametne telefone.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA