Vreme čitanja: oko 2 min.

Teslin dan: Ekskluzivni rođendanski popust za upis u najprestižnije škole u regionu!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

20% popusta na upis u najprestižnije IT škole u regionu.

  • 0
ITHS i ITS Foto: Promo/ LINKgroup

U čast rođendana Nikole Tesle, velikog naučnika čiji izumi i dalje inspirišu, Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS) i Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS) obezbedile su vam 20% popusta na upis u najprestižnije IT škole u regionu.

Zašto ITHS i ITS?

ITHS i ITS su osnovane od dve vodeće regionalne kompanije u oblastima obrazovanja i IT-ja – LINKgroupa i Comtradea. Smeštene su u središtu najvećeg IT centra na našim prostorima, čime su stvoreni uslovi za napredan vid školovanja kojim se može pohvaliti malo koja škola u svetu. Ovaj strateški položaj omogućava studentima pristup najsavremenijim tehnologijama, resursima i ekspertima iz industrije, čineći njihovo obrazovanje ne samo teoretski već i praktično relevantnim. Kroz saradnju sa industrijom, ITS i ITHS obezbeđuju svojim studentima sticanje veština i znanja koji su direktno primenljivi na tržištu rada, što ih čini visoko konkurentnim u savremenom poslovnom okruženju.

ITHS je srednja škola za buduće IT lidere, koja pruža jedinstveno obrazovno iskustvo i izdvaja se od drugih škola. Učenici koriste interaktivne table umesto tradicionalnih, svaki učenik ima svoj laptop, pristupa elektronskom dnevniku i koristi obrazovne aplikacije i onlajn-kurseve. Nastavni program je pažljivo osmišljen kako bi se učenicima omogućilo sticanje relevantnih znanja i veština potrebnih za buduće karijere u IT industriji. Kroz praktičan rad, mentorstvo i projektno učenje, učenici razvijaju kreativnost, kritičko razmišljanje i sposobnost rešavanja problema, čime postaju spremni za uspeh u dinamičnom svetu informacionih tehnologija. Diploma ITHS-a otvara vrata fakulteta širom sveta, a mnogi učenici nastavljaju školovanje na ITS-u!

ITHS i ITS Foto: Promo/ LINKgroup

ITS nudi jedinstvenu kombinaciju studija, praktičnih IT projekata i idealnih karijernih mogućnosti. Studijski programi ITS-a su u skladu sa svetskim standardima, obogaćeni iskustvom osnivačkih kompanija iz oblasti IT obrazovanja. Programi pokrivaju najnovije tehnologije u IT industriji, kao što su veštačka inteligencija, razvoj softvera, sajberbezbednost, podatkovne nauke i mrežne tehnologije. ITS sarađuje sa vodećim IT kompanijama, pružajući studentima praktično iskustvo i prilike za zapošljavanje. ITS diploma je globalno priznata, što omogućava studentima nastavak školovanja na prestižnim univerzitetima širom sveta.

Ne propustite priliku da postanete vrhunski IT stručnjak!

ITHS i ITS poklanjaju do čak 716 evra popusta za upis na studije i do 1.096 evra popusta za upis u srednju školu. Iskoristite ekskluzivni rođendanski popust povodom Teslinog dana do 10. jula! Prijavite se već danas jer su mesta sa popustom obezbeđena samo za 5 najbržih!

Započnite svoju lidersku karijeru u IT industriji!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA