Kojim novim kriptovalutama analitičari predviđaju uspeh?

 
  • 0

Da li je moguća zarada ulaganjem u nove kriptovalute?

Svet kriptovalua se definitivno nalazi u velikim problemima, što je nesporna činjenica. Između ostalog, neizvesnosti je doprineo i krah kripto berze FTX. Kriza je toliko duboka da se postavlja pitanje da li će kriptovalute uopšte opstati ili je ovo njihov kraj o čemu smo pisali u prethodnim nastavcima.

Ipak, uprkos velikoj krizi u svetu kriptovaluta, i dalje se pojavljuju novi kripto novčići. Trenutno se na kripto tržištu nalazi blizu 22.000 valuta.

Postoje mišljenja da je dobro i profitabilno ulagati u nove kriptovalute iako same kriptovalute u nastajanju ne mogu pružiti nikakve garancije za uspeh projekta.

Sa toliko novih projekata kriptovaluta koji se pojavljuju na sceni teško je znati na šta treba obratiti pažnju. Iskusni investitori posebno gledaju na četir nove digitalne valute koje ćemo opisati u nastavku teksta:

Orbeon protokol (ORBN) je kriptovaluta koja pruža novu priliku kompanijama da dođu do finansiranja bez potrebe za prihvatanjem rizičnog kapitala. Orbeon takođe dozvoljavaju mikro-investitorima da uđu na tržište za investiciju od samo 1 USD otvarajući vrata manjim investitorima kojima obično ne bi bilo dozvoljeno da uđu.

Ova kriptovaluta ulazi u treću fazu svoje pretprodaje i već je 7,5 puta više od njene početne vrednosti pre svega zahvaljujući svom tehnološkom ekosistemu.

U osnovi se nalazi Orbeonova multilančana razmena koja koristi tehnologiju blockchain-a za kreiranje i izdavanje frakcionisanih NFT-ova zasnovanih na kapitalu.

Ovo je dopunjeno Orbeon novčanikom koji omogućava skladištenje tokena na bezbedan način i Orbeon Swap koji stvara sekundarno tržište za F-NFT.

Dash 2 Trade (D2T) nudi vlasnicima tokena D2T pristup sveobuhvatnoj ponudi signala za kripto trgovinu i obuku. Vlasnici D2T tokena mogu da pristupe nizu funkcija platforme s tim da Dash 2 Trade ima za cilj da isporuči platformu za trgovanje na društvenim mrežama u bliskoj budućnosti.

Dash 2 Trade je do danas prikupio preko 9 miliona dolara.

S obzirom da Dash 2 Trade treba da objavi funkcije automatskog trgovanja 2023. godine cena D2T-a može biti značajno povećana ako se usvajanje Dash 2 Trade platforme poveća u skladu sa njihovim očekivanjima.

IMPT.io (IMPT) je projekat koji želi da izgradi ekosistem velikih razmera koji se odnosi na kompenzaciju emisije ugljenika. Tim IMPT.io ima strategiju koja želi da nagradi korisnike svojih komercijalnih filijala sa IMPT-om za određene kupovine i podstiče sve one koji žele da pomognu životnoj sredini, a posebno velikim korporativnim preduzećima, da kupe IMPT token podstaknu zaštita životne sredine.

Može se očekivati da cena IMPT-a eksplodira kako se usvajanje povećava. Možda je to veliki izazov, ali izgleda da IMPT.io strastveno gleda na uzrok.

Tamadoge (TAMA) je projekat mem kovanica koji stavlja TAMA token u srce budućeg razvoja. Tamadoge tim je već napravio nekoliko Mainframe (MFT) izdanja i takođe želi da integriše TAMA u prodavnicu robe u bliskoj budućnosti.

Ako Tamadoge može da ponovi uspeh drugih projekata mem kovanica kao što je Dogecoin onda bismo mogli videti da cena Tamadogea značajno raste.

U ovom trenutku Dash 2 Trade, Tamadoge (TAMA), IMPT i Orbeon protokol izgledaju kao odlična investicija.

Tržišni analitičari predviđaju porast cene Orbeon protokola do 60 puta i neverovatnog poslovnog modela Orbeon protokola jasno je da je ovaj projekat u prednosti.

Da li će se prognoze i ostvariti saznaćemo u bliskoj budućnosti.

(Telegraf.rs/Goran Kunjadić)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA