"Savremena Summer Boost": Jedinstveni letnji kamp za osnovce

 
  • 0

Beogradski osnovci imaju neverovatnu priliku da provedu stvarno drugačiji raspust u letnjem kampu "Savremena Summer Boost", gde ih očekuje nezaboravno iskustvo ispunjeno avanturama, druženjem i učenjem kroz igru

Reč je o programu "Summer Boost", bilingvalnom letnjem edukativno-zabavnom kampu za osnovce koji se održava u jednonedeljnim ciklusima u Savremenoj osnovnoj školi, u periodu od 4. jula do 31. avgusta.

Na kamp se mogu prijaviti baš svi osnovci koji žele da letnje dane provedu u jedinstvenoj avanturi na ovim prostorima.

Prijavite se na vreme i obezbedite svom detetu najlepši letnji raspust u životu.

Multidisciplinarni letnji kamp za nezaboravno leto

"Savremena Summer Boost" je jedinstveni multidisciplinarni bilingvalni edukativno-zabavni letnji kamp za osnovce.

Kamp je osmislio tim vrhunskih pedagoga prema globalnim standardima u savremenoj pedagogiji. Reč je o spoju raznovrsnih edukativnih i zabavnih aktivnosti, poput kratkih izleta, poseta važnim lokalitetima, sportskih manifestacija i zabavnih radionica koje podstiču dečije interesovanje, donose vredna znanja i pozitivno utiču na celokupan razvoj deteta.

Kamp se sastoji iz devet pažljivo osmišljenih programa:

"Explore IT! – Učionica bez zidova": Zabavni poduhvati van škole pod vođstvom iskusnih stručnjaka, posete muzejima, izložbama, znamenitostima i zelenim oazama. Upoznavanje sa svetom izvan škole.

"Sport IT – Sportske aktivnosti": Bavljenje najrazličitijim sportovima – odbojkom, košarkom, fudbalom, atletikom, stonim tenisom, badmintonom itd.

"Get down to learning – Školsko gradivo": Obnavljanje gradiva i upoznavanje sa novim kako bi se osnovci polako pripremili za ono što ih očekuje od 1. septembra.

"Brainfinity problem solving – Najperspektivnija veština 21. veka": Problem solving je praktičan i zabavan način usvajanja znanja koji učenike osposobljava da kroz timski rad rešavaju najrazličitije probleme.

"Lift your English – Cambridge engleski jezik": Učenje engleskog jezika po globalno akreditovanim Cambridge standardima uz igru i zabavne aktivnosti.

"IT Magic – Znanja iz informacionih tehnologija i programiranja": U jedinstvenom Savremena STEAM labu osnovci usvajaju znanja iz programiranja, animacije i robotike na programima posebno prilagođenim uzrastu deteta.

"Life Hacks – Životne veštine": Upoznavanje sa zdravim navikama i praktičnim i društvenim veštinama, koje olakšavaju svakodnevni život – od kuvarskih radionica, preko popravke stvari, do brige o planeti i učenja o sreći i pravilima lepog ponašanja.

"Let’s get Artsy – Muzika i umetnost": Prilika da osnovci otkriju i ispolje svoju kreativnost kroz crtanje, slikanje, vajanje, glumu, veštine javnog nastupa, muziku, ples i kreativno pisanje.

"Savremena Open – Sport i takmičenja": Uzbudljiva, dinamična i zabavna individualna i timska takmičenja koja se održavaju krajem nedelje.

Kombinacija ovih aktivnosti dokazano doprinosi boljem intelektualnom i emocionalnom razvoju deteta, što se pokazalo na primeru učenika Savremene osnovne škole, kod kojih se ovakav sveobuhvatan pristup koristi u svakodnevnoj nastavi.

Savremena osnovna škola Foto: LINKgroup

Šta sve očekuje osnovce?

Učenike koji izaberu da jedan deo svog letnjeg raspusta provedu na kampu "Summer Boost" očekuju pre svega nezaboravno druženje i učenje.

Holistički pristup – Svaka lekcija je priča za sebe i deo velike slagalice koju predstavlja program "Summer Boost", čiji je cilj da svestrano unapredi razvoj svakog osnovca. Ukoliko učenik propusti neke lekcije, lako će ih nadoknaditi na sledećim časovima i radionicama.

Fleksibilan program – Roditelji sami biraju kojim će danima njihovo dete dolaziti na program i da li će ga pohađati jednu nedelju, četiri ili osam nedelja. Ukoliko putuju, učenici se mogu vratiti na program po povratku ili kad god to požele.

Tim vrhunskih pedagoga – Sa osnovcima radi tim iskusnih pedagoga koji su u potpunosti posvećeni svakom učeniku ponaosob i primenjuju savremene inovativne pristupe za njihov rast i napredak.

Bilingvalno okruženje – U kampu se govore srpski i engleski jezik. Kroz opušten razgovor sa nastavnicima i drugarima učenici imaju priliku da unaprede svoje veštine komunikacije i savladaju strani jezik.

Kvalitetno ispunjena nedelja – Tokom raspusta učenici imaju priliku da svaki dan provedu radeći neverovatno zabavne, korisne i nezaboravne aktivnosti.

Šta obuhvata paket "Summer Boost"?

Roditelji čija deca budu pohađala letnji kamp "Savremena Summer Boost" mogu biti spokojni, jer su, dok oni rade, njihovi mališani na sigurnom mestu, gde se zabavljaju, stiču nova poznanstva i usvajaju savremena znanja.

Kompletan kamp "Summer Boost" obuhvata:

  • Devet edukativno-zabavnih programa;
  • 280 sati zabave, druženja, učenja i avantura;
  • 308 različitih aktivnosti;
  • Dnevne užine;
  • Majicu Savremena Summer Boost;
  • Najmoderniju tehnologiju, opremu i rekvizite za svakodnevne aktivnosti;
  • Sav neophodan materijal za rad na radionicama;
  • Savremeni sertifikat za uspešno završen program;
  • Mogućnost kompletne ishrane i organizovanog prevoza od kuće do kampa i nazad.

Prijavite se na vreme – leto samo što nije počelo.

Savremena osnovna škola Foto: LINKgroup

Organizator kampa – najmodernija privatna osnovna škola u Srbiji

Letnji kamp "Summer Boost" odvija se u organizaciji Savremene osnovne škole, poznate u našem regionu kao ustanove sa jedinstvenim načinom rada koji doprinosi da naši učenici postižu sjajne rezultate.

Savremeni osnovci rade po Cambridge i finskom modelu obrazovanja u multifunkcionalnom modernom okruženju, dok znanja usvajaju na multidisciplinarnim časovima kroz personalizovan pristup. Nastava je bogata STEAM predmetima, programiranje se uči od malih nogu, a tu je i čuveni pristup za razvoj višestruke inteligencije. Osim toga, učenicima su na raspolaganju raznovrstan program vannastavnih aktivnosti, umetničke sekcije i sportska takmičenja, zahvaljujući kojima odrastaju u svestrane i zdrave mlade ljude.

Savremena je poznata kao škola u koju se dolazi sa osmehom, zbog čega njeni učenici žele da i deo svog letnjeg raspusta provedu u njoj. Upravo zato je kreiran letnji kamp "Summer Boost", ali su iz Savremene odlučili da on bude otvoren za sve osnovce, a ne samo za učenike Savremene, kako bi baš svi mogli da iskuse najsavremenije obrazovanje po svetskim standardima.

Dobro došli!

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA