Kako da steknete Adobe sertifikat – najbolju preporuku za najplaćenije dizajn poslove

 
  • 0

Karijera dizajnera predstavlja izuzetno kreativno i odlično plaćeno zanimanje

Ipak, da biste došli do najboljih poslova, potrebno je da najpre uložite u svoje znanje – steknete veštine, ali i sertifikate koji su prava potvrda znanja i koji odvajaju eksperte od konkurencije.

Adobe sertifikati su prepoznati u celom svetu

Najprostije rečeno, Adobe sertifikati su garancija da stručnjak iz oblasti dizajna i multimedije poseduje vrhunske veštine koje se mogu uspešno primeniti u praksi.

Ovi sertifikati se dodeljuju za poznavanje rada u Adobe programima, koji predstavljaju industrijski standard u ovoj oblasti: Photoshop, Illustrator, InDesign, Dreamweaver, Premiere ili After Effects.

Posedovanje Adobe sertifikata je izuzetno bitna stavka u radnoj biografiji svakog dizajnera, jer dokazuje da je reč o profesionalcu izuzetnih sposobnosti, što je garancija iza koje stoji sam Adobe.

Kako do Adobe sertifikata u Srbiji?

Da biste i vi stekli sertifikat, potrebno je da steknete znanja koja ćete potvrditi Adobe sertifikatom. Pravi izbor za sticanje veština koje poseduju najbolji dizajneri je ITAcademy – najsavremeniji Adobe Authorised Training Centre u Srbiji.

Školovanjem na ITAcademy posedovaćete znanja na nivou Adobe eksperta, što ćete na kraju potvrditi uspešnim polaganjem za Adobe sertifikate. Kada dobijete sertifikat, Adobe objavljuje vaše ime i prezime na svom zvaničnom sajtu.

Na taj način poslodavci iz celog sveta vide da ste sertifikovan Adobe stručnjak i mogu vam se obratiti sa poslovnim ponudama.

ITAcademy Foto: LINKgroup

Stičite iskustvo tokom školovanja

Školovanjem na odseku Dizajn & Multimedija na ITAcademy, koji vode sertifikovani Adobe treneri, polaznici stiču neophodna znanja potrebna za polaganje sertifikacionog ispita za Adobe sertifikovanog eksperta.

Zahvaljujući ITAcademy Dizajn studiju, oni imaju priliku da i pre završetka školovanja steknu neophodno iskustvo u samostalnom radu na projektima sa renomiranim klijentima. Radom u Dizajn studiju učestvuje se u brojnim projektima i izrađuju vrhunska dizajnerska rešenja. Na ovaj način se stiče iskustvo neophodno za profesionalni rad nakon školovanja.

Brzo do sertifikovanih znanja

Da biste postali jedan od dizajn stručnjaka koji u Srbiji poseduju ovaj cenjeni sertifikat, nisu vam potrebne godine učenja, već samo 12 meseci.

Kao polaznik ITAcademy, do Adobe sertifikata i odlične zarade možete doći na dva načina: učenjem u savremenim učionicama, opremljenim najnovijim tehnologijama za sticanje znanja, ili učenjem od kuće, putem Distance Learning platforme, koja vam omogućava školovanje preko interneta, sa bilo kog mesta.

ITAcademy Foto: LINKgroup

Kada izgradite čvrstu osnovu za svoju karijeru u dizajnu, biće vam lako da unovčite svoj talenat. To možete uraditi tako što ćete potražiti posao u nekoj kompaniji koja se bavi web dizajnom ili postati freelance dizajner i raditi s klijentima iz celog sveta. Uz kvalitetan rad, vaše mogućnosti će zaista biti neograničene. Ostaće vam samo da uživate u poslu kojim se bavite.

(Telegraf.rs/PR)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA