Šta donosi nova regulativa o zaštiti ličnih podataka - i kako će to uticati na vaš život i posao?

 
 ≫ 
  • 0

Najveći eksperti iz ove oblasti sakupili su se kako bi tačno objasnili šta nas očekuje kada ova regulativa stupi na snagu 25. maja 2018. godine

Od Comtradea, kao vodeće IT kompanije u regionu, se očekuje da ima spreman odgovor na svaki tržišni i poslovni izazov koji se na bilo koji način oslanja na informacione tehnologije.

Najnoviji izazov je GPDR -  regulativa o zaštiti ličnih podataka građana EU koja stupa na snagu 25.05.2018. postavljajući nove standarde poslovanja, pogotovu kompanijama koje barataju podacima fizičkih lica.

Comtrade distribucija u saradnji sa partnerima iz kompanije Microfocus predstavili su rešenja koja će poslovnim entitetima  u Srbiji pomoći da njihovo poslovanje bude usklađeno sa zahtevima GDPR.

Radi što boljeg objašnjenja o tome šta novi zakon donosi privatnim i pravnim licima, na jednom mestu okupilo se preko 50 eksperata za ovu oblast, uglavnom iz bankarskog i telco sektora, ali i iz advokatskih kancelarija specijalizovanih za GDPR problematiku.

Pogledajte šta sve donosi nova regulativa o zaštiti ličnih podataka:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA