Premium korisnici se žale: YouTube još uvek prikazuje reklame, o čemu se radi?

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Korisnici koji plaćaju YouTube Premium očekuju iskustvo bez reklama, ali se sada suočavaju sa suprotnom situacijom. Nekoliko korisnika je prijavilo da su, uprkos pretplati, i dalje izloženi reklamama, što se kosi sa osnovnim benefitima ove usluge.

Na Redditu je jedan Premium korisnik podelio snimak ekrana mobilne aplikacije gde je dobio reklamu za Google Workspace, što ne bi trebalo da se dešava.

Ovo nije prvi put da se korisnici žale na prikazivanje reklama, jer je drugi korisnik prijavio da je video reklame za YouTube Playables.

Am I seeing “ads” even with premium now?! byu/the_last_lemurian inyoutube

Portparol kompanije Google izjavio je za Android Authority da Premium korisnici ne bi trebalo da vide reklame u svom početnom feed-u, te da se istražuje zašto se ovo dogodilo. Korisnicima je takođe savetovano da kontaktiraju korisničku podršku u ovakvim slučajevima.

Prema YouTube stranici za podršku, YouTube Premium bi trebalo da ukloni reklame pre i tokom videa, kao i banere trećih strana ili reklame prilikom pretrage. Ovi benefiti bi trebalo da se primenjuju na svim platformama i uređajima. Ipak, upozoravaju da su i dalje mogući brendovi ili promocije unutar samog sadržaja, kao i promotivni linkovi ili funkcionalnosti koje dodaje kreator.

Na osnovu snimaka ekrana koje su korisnici podelili, izgleda da reklame koje su videli ne spadaju u ove izuzetke, što ukazuje na mogući problem u načinu na koji YouTube implementira svoj Premium servis.

(Telegraf.rs)

Video: Huligani napali Žandarmeriju! Snimci haosa ispred stadiona, prekinut meč Novi Pazar - Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA