Instagram nudi digitalne vizit karte: Evo kako da ih napravite i koristite na internetu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Instagram je nedavno predstavio novu funkciju koja omogućava korisnicima da kreiraju digitalne vizit karte profila koje mogu da koriste za promociju svog naloga na društvenim mrežama. Ova opcija posebno je korisna za one koji koriste Instagram za reklamiranje biznisa ili žele da na jedinstven način podele svoj profil sa drugima.

Digitalna kartica profila na Instagramu uključuje vaše korisničko ime i QR kod koji drugi mogu skenirati kako bi brzo došli do vašeg profila. Takođe, možete dodati linkove ka svom sajtu, online prodavnici ili bilo čemu drugom što želite da predstavite publici.

Karticu je moguće dodatno personalizovati slikom, koja može biti povezana sa vašim biznisom ili ličnošću, kako bi ostavila što bolji prvi utisak.

Kako napraviti karticu profila na Instagramu?

Za one koji žele da naprave svoju digitalnu karticu, dovoljno je da otvore Instagram aplikaciju, odu na opciju "Share Profile" i kliknu na ikonu olovke u gornjem desnom uglu. Ovo će vam omogućiti da prilagodite karticu po svojoj želji, dodajući QR kod, linkove, slike i čak pesmu koja će se prikazivati na vašoj kartici.

Instagram vizit kartica Foto: PA

Ovaj alat pruža potpunu slobodu u dizajnu i personalizaciji, tako da možete kreirati karticu koja najbolje predstavlja vas ili vaš brend.

Ovo je jednostavan, ali veoma efikasan način da se istaknete na mrežama i unapredite svoju online prisutnost.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović govorio o praznom Pioniru pred Makabi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA