WhatsApp uvodi nove funkcije za statuse, sve više podseća na Instagram Stories: Evo šta se menja

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

WhatsApp je najavio nove opcije za svoju funkciju statusa, čime će korisnici moći da koriste privatne tagove, slično kao što to rade na Instagram Stories. Ove promene značajno unapređuju socijalne mogućnosti aplikacije i omogućavaju veću interakciju među korisnicima.

Nova funkcija omogućava korisnicima da privatno označe nekoga u svom WhatsApp statusu, a označena osoba će biti obaveštena, ali oznaka neće biti vidljiva drugima.

Za razliku od Instagrama, gde svi mogu videti ko je označen u Stories, ovde oznake ostaju privatne. Takođe, osobe koje su označene mogu deliti taj status ukoliko to žele.

Opcija lajkovanja statusa

WhatsApp je takođe uveo mogućnost da korisnici lajkuju statuse svojih kontakata pomoću novog zelenog dugmeta u obliku srca. Ovi lajkovi će biti privatni i neće biti brojača koji pokazuje koliko je lajkova neki status dobio. Samo osoba koja je postavila status može videti ko je lajkovao njen status u listi pregledača.

Ove nove funkcije su već počele da se pojavljuju i biće dostupne korisnicima širom sveta vrlo uskoro. WhatsApp je najavio da će u narednim mesecima dodati još više novih opcija kako bi unapredio funkcije Status i Ažuriranja.

(Telegraf.rs)

Video: Juka: Fokus je na spasavanju ljudskih života

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA