Instagram vraća u život funkciju iz ranih dana društvenih mreža: Evo kako da je koristite

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Instagram, poznat po "pozajmljivanju" funkcija sa drugih platformi, sada donosi novu opciju inspirisanu starim društvenim mrežama. Nakon što su priče preuzete od Snapchata, a Reels kreiran kao odgovor na popularnost TikToka, Instagram sada vraća funkciju sa Myspace-a: muziku na profilima.

Ova nova funkcija, nazvana "Muzika na profilu", omogućava korisnicima da dodaju pesmu po svom izboru u svoj profil. Korisnici sada mogu da izaberu omiljeni deo pesme iz Instagramove biblioteke, a posetioci profila moći će da čuju ovaj segment direktno iz biografije korisnika. Ova opcija je najavljena na zvaničnom "creators" Threads nalogu kompanije.

Iako Instagram ne nudi opciju automatskog pokretanja pesme kao što je to nekada radio Myspace, ova funkcija ipak donosi nostalgiju za vremenima kada je muzika bila integralni deo online profila.

Kako dodati pesmu na svoj Instagram profil? Proces je jednostavan, iako nije odmah očigledan. Potrebno je da odete na svoj profil, izaberete opciju "Izmeni profil", a zatim dodate muziku preko opcije "Dodaj muziku na profil". Instagram će vam ponuditi pesme na osnovu vaše prethodne aktivnosti, ali možete i pretraživati bilo koju pesmu koja je dostupna u njihovoj biblioteci.

Kada izaberete pesmu, možete podesiti 30-sekundni deo koji će se puštati na vašem profilu. Instagram automatski nudi predloge za najbolje delove pesme, ali konačni izbor je uvek na vama.

Ako želite da uklonite pesmu sa profila, proces je jednako jednostavan. Ponovo idite na "Izmeni profil", odaberite opciju "Muzika", pronađite pesmu i jednostavno je uklonite. Takođe, pesmu možete promeniti ili pogledati njenu celu verziju direktno iz Instagramove biblioteke.

Ova nova funkcija sigurno će obradovati korisnike koji žele da personalizuju svoje profile, vraćajući deo nostalgije iz Myspace ere na modernu platformu.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA