Da, Google Messages ima novo "send" dugme

 
N. M.
N. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ova ažurirana verzija dugmeta za slanje trenutno je dostupna korisnicima u beta verziji Google Messages aplikacije

Google je nedavno uveo suptilnu promenu u dizajnu Google Messages aplikacije za Android, koja se odnosi na izgled dugmeta za slanje poruka. Ova promena uključuje redizajn dugmeta koje je sada vizuelno istaknutije nego ranije. Prethodno je ikonica papirnog aviona bila prikazana u boji koja se prilagođavala svetloj ili tamnoj temi pozadine. Sada je taj koncept obrnut, pa se dugme za slanje ističe zahvaljujući dinamičnom koloru ili jednom od osam unapred podešenih prilagođenih tema.

Pozadina dugmeta sada se prilagođava odabranoj temi, dok je sama ikonica svetla ili tamna, u zavisnosti od podešavanja teme. Pored toga, ikonica za RCS end-to-end enkripciju ili Gemini simbol, koji označava sigurnost poruka, i dalje je prisutna u uglu dugmeta.

Ova ažurirana verzija dugmeta za slanje trenutno je dostupna korisnicima u beta verziji Google Messages aplikacije (verzija 20240813_00_RC00). Promena dolazi nakon nedavnog rada na novom sistemu za potvrdu pročitanih poruka, što ukazuje na kontinuirana unapređenja u korisničkom iskustvu ove popularne aplikacije za razmenu poruka.

Za korisnike koji već koriste beta verziju, nova funkcionalnost je već u širokoj upotrebi, dok će ostali korisnici verovatno dobiti ažuriranje uskoro. Ova promena nije revolucionarna, ali doprinosi sveukupnom vizuelnom poboljšanju aplikacije, pružajući jasniji i moderniji izgled.

(Telegraf.rs)

Video: Karipsko stanovništvo ispoljava temperament samo kroz muziku i pozitivne emocije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA