Funkcija na koju se čekalo: Instagram povećava broj fotografija u jednoj objavi na 20

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ovo je posebno dobro za korisnike koji žele da kreiraju takozvane "photo dump" postove ili da dele veće kolekcije slika i videa

Instagram je omogućio korisnicima da u jednom postu podele do 20 fotografija ili video snimaka, što je značajno povećanje u odnosu na prethodnih 10. Ova promena dolazi kao deo kontinuiranog unapređenja funkcionalnosti Instagram karusela, koji je prvi put uveden 2017. godine.

Sada, svaki karusel post može sadržati do 20 različitih sadržaja, što je posebno dobro za korisnike koji žele da kreiraju takozvane "photo dump" postove ili da dele veće kolekcije slika i videa. Pored toga, Instagram je već uveo opcije poput dodavanja muzike u pozadini i mogućnost kolaborativnih postova gde više korisnika može da doprinese jednom karuselu. Veći limit bi mogao dodatno da poboljša ove funkcije, posebno kada više ljudi doprinosi jednom postu.

Ova promena dovodi Instagram u bliže poređenje sa TikTok-om, koji trenutno podržava postove sa do 35 fotografija. Iako je TikTok prvenstveno poznat po kratkim video zapisima, fotografije su takođe postale popularne na platformi kroz različite formate i trendove. Zanimljivo je da ovakav pristup još uvek nije potpuno integrisan u Instagram kulturu, ali povećanje broja slajdova moglo bi da podstakne korisnike da eksperimentišu sa ovakvim sadržajem.

(Telegraf.rs)

Video: Milica "zapalila" sportiste u miniću: Dala je i odgovor na pitanje o sportisti kojeg simpatiše

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    15. avgust 2024 | 14:36

    I 10 je bilo mnogo. Kad gledam neki objave deset fotografija, gotovo svaka ista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA