TikTok "napada" WhatsApp ovom novom funkcijom

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tinejdžeri između 16 i 17 godina mogu biti dodati u grupu samo ako imaju zajedničkog prijatelja sa osobom koja ih dodaje

TikTok je napravio značajan iskorak u svetu društvenih mreža uvođenjem grupnih četova, što predstavlja direktan izazov aplikacijama kao što su WhatsApp i Apple Messages. Od sada, korisnici TikTok-a mogu kreirati grupne razgovore sa do 32 osobe, deliti sadržaj i zajedno komentarisati u okviru same aplikacije.

Ova nova funkcija omogućava korisnicima da, umesto da koriste druge aplikacije za razmenu poruka, sve obave direktno na TikTok-u. Time platforma postaje mnogo više od mesta za gledanje video snimaka – postaje prostor za druženje i razgovor sa prijateljima.

Grupni četovi su dostupni samo korisnicima starijim od 15 godina, a TikTok je posebno vodio računa o sigurnosti mlađih korisnika. Tinejdžeri između 16 i 17 godina mogu biti dodati u grupu samo ako imaju zajedničkog prijatelja sa osobom koja ih dodaje, što dodatno osigurava bezbednost.

Kreiranje grupnog četa je jednostavno: dovoljno je pritisnuti dugme "Chat" na vrhu inbox-a, odabrati opciju "More options", izabrati prijatelje i započeti grupni razgovor. Pridruživanje postojećem grupnom četu je jednako lako – dovoljno je prihvatiti poziv i kliknuti na "Join group".

Pored grupnih četova, TikTok uvodi i prilagođene stikere u direktnim porukama, omogućavajući korisnicima da kreiraju i dele svoje unikatne stikere. Ova funkcija donosi novu dimenziju zabave i kreativnosti u komunikaciji i dodatno učvršćuje TikTok kao ozbiljnog igrača na polju društvenih mreža.

(Telegraf.rs)

Video: Samo nek je veslo: Sportisti izludeli uz pesmu "oj Kosovo, Kosovo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA