Ilon Mask nastavlja sa kontroverznim promenama na X platformi: Mnogima su nalozi suspendovani zbog ovoga

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Korisnici Reddit-a su prijavili da prelazak na novu X aplikaciju za iPad može dovesti do trenutne suspenzije naloga

Iako se činilo da je rebrandiranje Twitter-a u X bilo konačno, stara Twitter aplikacija za Mac je i dalje bila dostupna na Mac App Store-u. Međutim, X je sada konačno povukao ovu aplikaciju, a korisnici su pozvani da pređu na novu X aplikaciju za iPad, koja sada može da se koristi na Mac računarima.

Nova verzija donosi savremene funkcije kao što su AI opcije i Premium usluge, ali gubi šarm stare Twitter aplikacije. Stara aplikacija je bila oslobođena reklama, promotivnih sadržaja i političkih poruka, pružajući korisnicima čistiji i prijatniji doživljaj. Nova X aplikacija za iPad donosi sa sobom sve moderne elemente, uključujući i reklame koje su mnogi korisnici pokušavali da izbegnu.

Problem je i kompatibilnost. Nova X aplikacija za iPad funkcioniše samo na Mac računarima sa Apple Silicon čipovima, kao što su M1 i noviji, ostavljajući korisnike sa starijim Intel laptopovima bez podrške. Oni će morati da koriste veb verziju platforme, a smanjenje broja reklama moguće je samo uz pretplatu na X Premium.

Pored toga, korisnici Reddit-a su prijavili da prelazak na novu X aplikaciju za iPad može dovesti do trenutne suspenzije naloga. Ovo je izazvalo veliku zabrinutost među korisnicima, a tim X platforme je obećao da će brzo rešiti ovaj problem. Inženjer platforme, Zak Varunek, izjavio je da tim radi na rešavanju ovog pitanja kako bi se korisnici mogli bezbedno prijaviti na svoje naloge.

Ova situacija predstavlja još jedan u nizu kontroverznih poteza Ilona Maska, koji je od preuzimanja Twitter-a i rebrendiranja u X, izazvao mnoge polemike među korisnicima.

(Telegraf.rs)

Video: Prirodnjački muzej dobija svoju zgradu posle 130 godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA