Spotify potvrdio da stiže Deluxe pretplata od 18 dolara: Šta tačno nudi što već nemamo?

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Generalni direktor Spotify-ja, Danijel Ek, potvrdio je da kompanija planira da ponudi ovakav plan, iako je još uvek u ranoj fazi razvoja

Spotify je konačno potvrdio uvođenje novog, skupljeg plana od svog trenutnog Premium plana. Godinama se spekuliše o ovoj opciji, koja se povremeno naziva "supremium" i koja bi trebalo da donese strimovanje višeg kvaliteta. Ove glasine su se pojavile prošle godine, a zatim ponovo u aprilu ove godine.

Tokom najnovijeg izveštaja o zaradi, generalni direktor Spotify-ja, Danijel Ek, potvrdio je da kompanija planira da ponudi ovakav plan, iako je još uvek u ranoj fazi razvoja. "Cena će verovatno biti oko 17 ili 18 dolara, ali radi se o deluxe verziji Spotify-ja koja ima sve prednosti trenutne verzije, ali mnogo više kontrole i viši kvalitet u svakom pogledu", rekao je Ek.

U drugim vestima vezanim za Spotify, kompanija je u drugom kvartalu ove godine (april-jun) dostigla 246 miliona pretplatnika, što je povećanje od 12% u poređenju sa istim periodom prošle godine. Kompanija je dodala 7 miliona novih pretplatnika u poređenju sa prethodnim kvartalom, što je za milion više od predviđanja, što je dovelo do porasta akcija Spotify-a za 14% u pre-market trgovanju danas.

Ukupan broj mesečno aktivnih korisnika sada iznosi 626 miliona, što je 14% više nego u istom periodu prošle godine. Ek je u izveštaju naveo da će Spotify nastaviti da koristi besplatne planove podržane oglasima na tržištima u razvoju, jer "angažovanje izgleda drugačije na ovim tržištima, kao i kanali za privlačenje korisnika, a konverzija na plaćanje može biti sporija."

Spotify planira da poveća svoje marketinške napore na ovim mestima i doda više pogodnosti besplatnoj ponudi.

(Telegraf.rs)

Video: Veliki intervju Tee Tairović pred dve Beogradske arene: "Teško sam došla do svega što sada imam

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA