≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Koristite Samsung Health na starijim modelima? Imamo loše vesti za vas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Potvrđeno je i da verzija 6.27 Samsung Health aplikacije na APKMirror zahteva najmanje Android 10, dok starije verzije aplikacije podržavaju Android 8.0 Oreo ili noviji

  • 0
Samsung Health Foto: PREMIO STOCK / Shutterstock.com

Samsung Health, aplikacija koja je prisutna više od decenije, više neće biti dostupna na starijim Samsung telefonima. Ova vest pogađa korisnike sa uređajima koji koriste Android 9 ili starije verzije.

Prema izveštajima sa Android Authority i stručnjaka za aplikacije AssembleDebug, verzija 6.27 aplikacije Samsung Health više nije dostupna za uređaje sa Android 9 ili starijim operativnim sistemom. Ova promena stupila je na snagu 24. juna.

"Možete nastaviti koristiti Samsung Health bez nadogradnje Android OS-a, ali ćete moći koristiti samo ograničene usluge i funkcije bez daljeg podržavanja", navodi se u poruci koju su primetili korisnici.

Potvrđeno je i da verzija 6.27 Samsung Health aplikacije na APKMirror zahteva najmanje Android 10, dok starije verzije aplikacije podržavaju Android 8.0 Oreo ili noviji, piše Android Authority.

Ovo znači da korisnici sa starijim uređajima, kao što su Galaxy S8 serija, Galaxy Note 8 i stariji modeli, kao i mnogi stariji A i J serija uređaja, neće moći da preuzmu nove verzije aplikacije. Ako naiđete na problem koristeći stariju verziju Samsung Health na starom telefonu, nećete imati pristup novim funkcijama i poboljšanjima.

Ovo nije prvi put da Samsung Health prestaje podršku za starije Android verzije. Sličan potez napravljen je 2021. godine, kada je podrška ukinuta za uređaje sa Android Marshmallow i Nougat, u korist Android 8.0 Oreo i novijih verzija.

(Telegraf.rs)

Video: Eženi, poprskaj i nas: Tenserka podelila vrele snimke u bikiniju dok sređuje dvorište

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA