YouTube dobio poboljšanu 1080p opciju, ali neće je svi dobiti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Unapređena 1080p opcija za Premium pretplatnike se postepeno uvodi i na uređaje namenjene za korišćenje u dnevnoj sobi, kao što su Chromecast ili gejming konzole

YouTube je uveo unapređeni bitrate za 1080p opciju, prvo na iOS platformi u aprilu, a sada je ova opcija dostupna svim Premium pretplatnicima na desktop verziji, potvrdio je portparol YouTube-a, Pol Penington.

Standardna 1080p opcija ostaje dostupna za sve korisnike koji nemaju Premium pretplatu. Međutim, oni koji mogu da iskoriste unapređeni bitrate će dobiti video materijale koji "izgledaju ekstra oštro i jasno, posebno za video snimke sa puno detalja i pokreta", prema YouTube-ovom blog postu iz aprila.

Pol Penington je potvrdio da se unapređena 1080p opcija za Premium pretplatnike postepeno uvodi i na uređaje namenjene za korišćenje u dnevnoj sobi, kao što su Chromecast ili gejming konzole.

Iako ova opcija još uvek nije dostupna na Androidu, 9to5Google je izvestio da je tokom juna bila dostupna za barem jednog korisnika.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA