TikTok je ponovo dominirao kao najpopularnija aplikacija ove godine

 
 ≫ 
  • 1

Ove godine je TikTok u SAD preuzet 6 miliona puta više nego prošle godine.

Ne samo da je pobedila Google kao najpopularniji domen ove godine, aplikacija TikTok zauzela je prvo mesto na listi aplikacija koje su se najviše preuzimale tokom 2021, prema kompaniji za analitiku Apptopia.

Analizirajući informacije sa Google Play-a i iOS App Store-a, kompanija je sastavila listu od 10 najpopularnijih mobilnih aplikacija u SAD i svetu. TikTok u vlasništvu kompanije ByteDance nalazi se na prvom mestu na obe liste.

Na globalnom nivou, TikTok je imao 656 miliona preuzimanja u 2021. Slede Instagram (545 miliona), Facebook (416 miliona), WhatsApp (395 miliona), Telegram (329 miliona), Snapchat (327 miliona), Zoom (300 miliona), Messenger (268 miliona), CapCut (255 miliona) i Spotify (203 miliona).

CapCut je takođe u vlasništvu ByteDance-a, u pitanju je besplatna aplikacija za uređivanje videa koje korisnici zatim postavljaju na TikToku.

U poređenju sa nalazima Apptopia-e za 2020. godinu, TikTok je i dalje bio na prvom mestu, ali je prošle godine na globalnom nivou zabeležio više preuzimanja. Međutim, ove godine je TikTok u SAD preuzet 6 miliona puta više nego prošle godine.

Video: Otišla na kozmetički tretman, pa završila u bolnici: Imam bolnu alergijsku reakciju

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Раднаскела

    31. decembar 2021 | 11:36

    ТикТок је за забрану! Толико штетна апликација за ментално здравље клинаца још није виђена!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA