Nova aplikacija "oživljava" pozadinu vašeg telefona

 
 ≫ 
  • 1

Psihodelične pozadine koje kreirate ne reaguju samo na dodir, već i na brzinu...

Većina aplikacija za postavljanje pozadinskih slika za pametne telefone korisnicima ne nudi mnogo više od galerije statičnih slika ili konzerviranih animacija. Međutim, kreator programa Action Launcher Kris Laci veruje da može bolje od toga.

Njegova aplikaciju SwirlWalls za Android ima za cilj da pozadine učini mnogo interaktivnijim. Psihodelične pozadine koje se pomoću aplikacije kreiraju, ne reaguju samo na osnovni dodir, već i na brzinu. Tako brzo prevlačenje prstom po ekranu okreće grafiku drugačije od sporog povlačenja, a pozadina takođe može da reaguje na pokret ako ste skloni da telefon koristite obema rukama.

Pozadine možete prilagoditi remiksima, svetlini i tamnoj temi ekrana, brzini tranzicija i drugim finim podešavanjima. Možete da podesite i gest kojim ćete zaključati ekran uređaja, piše Engadget.

SwirlWalls aplikacija nije besplatna, već će vas koštati 5 dolara, ali njena autor ističe da je to jednokratna kupovina bez pretplate, odnosno da nakon kupovine u njoj nema oglasa ili kupovine iz aplikacije. A ukoliko "kovitlaci" nisu vaša stvar, postoji još jedna aplikacija u okviru serije ActionWalls, prenosi PC Press.

Koliko je ovo privlačno ili ne, zavisi od toga koliko želite da pozadina vašeg uređaja bude privlačna. Ukoliko, međutim, želite telefon koji je živahan čak i kada samo gledate u ekran sa ikonicama, možda ovo i nije loša investicija.

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA