≫ 

Evo u čemu je najveći problem sa CAR:GO aplikacijom i zašto će možda biti zabranjena u Srbiji

 ≫ 

Objašnjenje koje treba da pročita svako koga zanima u čemu je problem sa CAR:GO aplikacijom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Filip Djapic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stanojko

    04. oktobar 2019 | 18:14

    Posto se car go placa on line na svaku uplatu se placa pdv isto kao da je izdat fiskalni racun a taksisti su pausalci tako da taksisti kradu drzavu a ne car go.Taksimetar im nije potreban jer klijent unapred dobija cenu voznje tako da moze i da je otkaze kakvo poznavanje grada kada imas google maps dakle ne radi se o krsenju zakona vec taksisti ne mogu da se pomire da ne mogu vise da rade samo kada im se radi i da imaju vremena da se bave kriminalom.

  • Jedan nebitan covek

    03. oktobar 2019 | 00:32

    Ja kao preduzetnik ko redovno placa porez, smatram da svi pausalni radnici moraju isto da placaju kao i svi ostali. Biti profesionalni vozac i odgovarati za neciji zivot u saobracaju kao vozac nije isto u smislu privatnih prevoza, i sluzbenih prevoza. Zato mislim da car:go treba da plati porez regularno, prijavi sve radnike, placati porez na njih redovno, ti vozaci moraju imati profesionalnu vozacku dozvolu i adekvatan auto koji je po standardima taksiranja, jer u stvari to oni i rade. Ne vidim razliku u tome zasto neko fizicko lice moze da profitira putem aplikacije kao sto je car go, a zasto se starije osobe hapse na pijacama zato sto prodaju luk iz baste. Nije fer, i svi koji misle samo na to da car go omogucava jeftiniji prevoz, se varaju jer posledice toga se direktno i na njih i na sve gradjane Srbije odazivaju.

  • Dokon pop...

    11. maj 2018 | 10:18

    Čitam ove komentare i nađoh samo nekloko smislenih. Svi se u sve razumeju a državi ne ide?! Kako je to moguće sa tako pametnim narodom? Da li Car.go. ili ne nije problem već što kod nas sve bi da posluje u sivoj zoni. Neko reče u Americi možeš da radiš sve čega se setiš. Tačno, ali u Americi je manji zločin ubiti čoveka nego ne platiti porez. Svaka država počiva na porezu a kod nas je najveći uspeh naći rupu i zajebati državu za porez. Zato država mora podzakonskim aktima da uređuje svaku sitnicu ponaosob.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA