TOP 7 APLIKACIJA ZA MUVANJE: Ovo su najbolji sajtovi za upoznavanje i dejt (FOTO)

 
 ≫ 
  • 48

Ako do sada niste uspeli da pronađete srodnu dušu evo rešenja

Pametni telefoni doneli su aplikacije koje su mnoge sfere života učinile lakšim, a to je slučaj i kada je reč o muvanju i dejtovima. Ako do sada niste uspeli da pronađete srodnu dušu, pomoću ovih pet aplikacija ćete to sigurno uspeti da uradite.

Kako naći ljubav svog života na društvenim mrežama?

OkCupid

Ovo je jedan od najstarijih sajtova za upoznavanje, a on poseduje i mobilnu aplikaciju. Njena posebna prednost je ogromna baza korisnika i besplatan pristup njihovim osnovnim informacijama, dok se za napredne opcije, poput one da saznate kome se sviđate, mora doplatiti.

SerbianDating.com

Vodeći srpski sajt za upoznavanje za srpske samce koji žive u inostranstvu. Ova veb lokacija za upoznavanje i brak je deo svetske baze podataka od preko 10 miliona etničkih samaca. Ima veoma visoku sigurnost i platformu laku za korišćenje, postao je veoma popularan od 2012. Ukoliko ste premium član, takođe imate mogućnost da upoznate samce drugih nacionalnosti.

Tinder

Tinder je prvenstveno namenjen za zabavu. Proceniti osobu da li je vredna samo na osnovu izgleda i nekoliko poruka možda zvuči plitko, ali ova aplikacija će od vas baš to zahtevati. Tinder će na osnovu lokacije pokazati najbliže osobe, a na vama je da fotografiju pomerite u levo ili desno, u zavisnosti da li vam se neko sviđa ili ne. Ukoliko osoba koja vam se svidela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne.

Foto: Tinder Foto: Tinder

Hinge

Ovo je "sigurnija" mreža za upoznavanje na kojoj korisnici većinom stvaraju "prave veze". Navodi vas da budete oprezniji u svom ponašanju jer vam "predstavlja" osobe koje su u mreži s vašim zajedničkim Facebook prijateljima.

PlentyOfFish

Ova aplikacija se vodi uzrečicom "postoji još mnogo riba u moru". Ona je jedna od najpopularnijih u svetu sa više od 55 miliona korisnika. Prilično je jednostavna za korišćenje i privlačna je i mlađim i starijim korisnicima koji pokušavaju da pronađu svoju sreću.

Bumble

Bumble je aplikacija u kojoj glavnu reč vode žene. Slično kao i kod Tindera, korisnici skroluju kroz profile, ali samo žena može da započne razgovor i to u roku od 24 sata od kada se drugom korisniku dopadne. U suprotnom, ta "veza" puca zauvek, odnosno isti par se ne može ponovo spojiti.

Lepotica i zver

Primer dobrog domaćeg sajta za upoznavanje je i sajt Lepotica i zver. Na sajt je moguće prijaviti se potpuno anonimno i diskretno. Pored dela za muvanje, korisnici servisa Lepotica i zver mogu pronaći i savete za upoznavanje na blogu ovog sajta.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)

Video: Comtrade System Integracije prvi u regionu koristi naprednu OpenXDR platformu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    8. jun 2016 | 21:19

    "Ljubavni sastanak", ljubavni sastanak, sta je to sa svetom. Evo, ukucao sam to u pretrazivac i dobio neke informacije o tome da pozitivno ispadnemo. Probajte i vi, ne vredi reci budite pozitivni. Ukucajte

  • Rada

    28. avgust 2017 | 22:29

    Zelim sresti srodnu dusu radi druze ja

  • Mirjana Deljanin

    10. novembar 2017 | 09:45

    Samo strpljenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA