POGLEDAJTE: Svi stavljamo iste fotografije na Instagram (VIDEO)

 
  • 0

Kratak film o korisnicima Instagrama prikazuje niz fotografija sa istih mesta, sličnih situacija i iz skoro iste perspektive. Autor je, na neki način, prikazao da kada se radi o internetu i fotografijama, ništa nije novo

Film o Instagramu napravljen je isključivo od 852 fotografije, koje su stavljali korisnici ove društvene mreže sa napoznatijih mesta na planeti i sa najslikanijih mesta za poziranje.

Autor Tomas Džulijen je kreirao kratki film tako što je uzeo fotografije sa Instagrama i potom ih stavio u formu, kako je on nazvao, "strukturu haosa". Džulijen je uzimao od po nekoliko slika sa najpopularnijih lokacija na svetu i najprepoznatljivijih prizora koje privlače korisnike da ih fotkaju.

Filmić kreće sa fotografijama obuće ljudi, koje su slikali iz ptičje perspektive. Dalje se nastavljaju fotografije bicikla u vožnji, Trijumfalne kapije u Parizu, podzemne železnice, Brandenburške kapije u Berlinu, stadion fudbalskog kluba Barselone, Sidnejske opere, nebodera, neba, pruga, zalazaka sunca...

- Instagram je neverovatan izvor svakojakih fotografija. Hteo sam da kreiram strukturu iz ovog haosa. Rezultat je gomila fotografija u ovom kratkom filmu koji pokazuje neograničene mogućnosti društvenih mreža - napisao je autor.

Džulijen je pokazao da kada se radi o internetu i fotografijama, ništa nije novo. Ali skoro sve je prelepo za nekog ko voli da fotografiše.

Pogledajte kratak film:

(Telegraf.rs)

Video: Samsung Galaxy Z Fold6 recenzija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA